Mac Mineralize Skinfinish Soft&Gentle


Voor mijn verjaardag kreeg ik een prachtig goud pakketje met een strikje er op. Ik wist het bijna zeker, Soft&Gentle! En ja hoor, daar is 'ie dan. Ik vind hem nog mooier dan de talloze swatches die ik heb gemaakt in de Bijenkorf en Douglas. Ik wil hem je graag laten zien!

Mac Mineralize Skinfinish in Soft&Gentle - 29,50 euro


Zoals je misschien weet hebben de MSF's een nieuwe verpakking! Eerst zag 'ie er zo uit:


... en nu dus zo. Hij heeft een bredere rand en een stevigere verpakking. Thank god, want de MSF die je hierboven ziet is kapot gevallen. Dat komt mede door de zwakke verpakking. De nieuwe MSF's gaan open met een magnetische sluiting. Het gaat redelijk makkelijk, maar ik had het zelf liever anders gezien. Deze poeders zijn duur en ik wil er lang mee doen, dus ik verwacht een stalen verpakking. Haha.Soft&Gentle is een wat koelere kleur voor de lichte huid. Meer champagne dan Perfect Topping, en donkerder dan Lightscapade. Ik vind hem echt mega mooi. Het doosje bevat 10g product. Het is een dure aankoop, maar je doet er zeker een jaar of drie mee bij dagelijks gebruik.
Op de swatches op mijn arm kun je de kleur beter zien dan full face. De MSF's zijn zacht, dekken mooi en geven een prachtige glans. De houdbaarheid vind ik persoonlijk redelijk. Ik wil wel bijwerken gedurende de dag om het effect zo mooi mogelijk te houden (ik gebruik het in combinatie met blush). Ik vind wel dat maar weinig highlighters bestaan die het effect van de MSF's kunnen evenaren. Het heeft misschien ook wel met het gevoel te maken: je koop je MSF in een counter waarin je wordt geadviseerd door mensen die de tijd voor jou nemen en verstand van zaken hebben. En die prijs... als je je bedenkt hoe lang je er plezier van hebt, mag je het jezelf best gunnen. Toch?

3 opmerkingen

  1. Wat is die toch mooi! Deze staat hoog op mijn verlanglijstje x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo die vind ik zo mooi!
    Ik ga zeker eens naar een Mac store gaan & hem kopen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!