Mijn verjaardagscadeautjes! Lush, Mac


Gisteren heb ik, na bijna een maand, mijn verjaardag met vrienden gevierd. Mijn verjaardag valt altijd een beetje op een rotdatum (15 juli) waarop bijna iedereen op vakantie is/gaat. Vandaar dat het zo laat was! Ik heb wat cadeautjes gekregen en vind het leuk om deze met jullie te delen. Het thema was Gerard Joling, dus ik kreeg sowieso een prachtige kaart... haha. Deze ga ik zeker bewaren!


Ik kreeg een Mac Mineralize Skinfinish in Soft&Gentle. Ik had Perfect Topping, maar liet die per ongeluk kapot vallen. Ik ben hier zo blij mee!


Ik kreeg een heleboel lekkere Lush spulletjes. Ik had gezegd dat ik alles van Lush lekker vond, dus iedereen had vrij spel. Ik kan ook met overtuiging zeggen dat ik alles even leuk en lekker vind!


Er zat ook een sample van het GlamGlow masker bij de Mineralize Skinfinish. Daar ben ik heel benieuwd naar! Ook zat er een One Direction geurtje bij, een grapje van mijn vriendinnetje. Hij is nog best te pruimen, maar wel érg zoet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik heb gehad! Ik ben echt blij met alles wat ik heb gekregen. Natuurlijk kreeg ik ook andere dingen dan alleen cadeautjes (geld, bijvoorbeeld) en ook daar ben ik blij mee.

1 opmerking

Thanks voor je reactie!