Review in de mix: Lush


Soms wil je ergens een review over schrijven, maar is het te kort om een verhaal over te vertellen. Vandaar dat ik vandaag een review in de mix doe: meerdere producten van Lush komen aan bod, met mijn mening in het kort. Ik kreeg deze producten voor mijn verjaardag!


Van twee vriendinnetjes kreeg ik een setje met de Strawberry Feels Forever massage bar en de Sympathy for the Skin body lotion. Hierboven zie je meteen de ingrediënten.


Ik had nooit verwacht dat ik het zou zeggen, maar de massagebar van Lush is één van de lekkerste producten die ik heb gehad. De geur is echt lekker, het ruikt naar aardbeienijs! Je warmt de bar op in je handen of laat hem op je huid smelten en smeert het uit. Ik vind het heerlijk! Het is wel een klein beetje olie-achtig, dus pas op met mooie kleding. Ik gebruik hem voordat ik ga slapen.
9,95 euroVolgende is Sympathy for the Skin (hoi subtiele Rolling Stones verwijzing!). Deze lotion is erg dun en ook geschikt als handcreme. Ik moet zeggen dat ik deze verpakking niet fijn vind. De producten van Lush zijn al niet zo lang houdbaar, en als je er met je handen in graait wordt dat alleen maar korter. De bodylotion trekt redelijk snel in en ruikt heel subtiel naar vanille en banaan. Lekker! Ik had, voor Lush' doen, een meer overheersende geur verwacht. Voor mijn handen vind ik dit product te vettig, jammer genoeg.
19,30 euro- 200ml*


Fun! Een van mijn favoriete producten van Lush. Helaas vind ik de verpakking niet fijn. De Fun bar is bedoeld voor onder de douche. Je pakt een stukje en wast je daarmee. Het is erg zuinig in gebruik, maar kan niet goed tegen vochtigheid. Je moet deze dus wel echt op een afgesloten plek bewaren. Ik heb al eerder driekwart Fun bar weg moeten gooien omdat 'ie niet goed meer was door al het water. Zo zonde, want ze zijn heerlijk! Deze ruikt fris naar citrus.
9,95 euro- 200 gram*


Happy Hippy! De verpakking was al zo jammer genoeg. Ik kende deze geur nog niet, maar hij is echt aaaaaahhh! Zooooo lekker!! Hij ruikt inderdaad naar grapefruit en citrus. Heel fris, je wordt er echt wakker van 's ochtends. Ik wil meer! Verder doet 'ie gewoon wat een douchegel hoort te doen.
6,60 euro- 100mlAls laatste de Bohemian zeep! Deze ruikt heel lekker naar citroen. In bad vond ik het echt een feestje. Ik vind het wel jammer dat mijn huid best stroef wordt van de vaste zepen van Lush. Je wordt er wel schoon van, maar verder ben ik niet zo enthousiast. Als het wat liever voor mijn huid was, was 'ie perfect geweest.
5,35 euro voor 100 gram

Mijn favoriete producten hiervan zijn absoluut Happy Hippy en de massagebar. Die zou ik allebei opnieuw kopen. De Fun bar vind ik ook geweldig, alleen ben ik niet zo blij met de verpakking. De vaste zepen van Lush vind ik persoonlijk niet heel prettig, ook al ruiken ze goddelijk.

* Ik heb de individuele prijzen van de Nederlandse Lush website gebruikt. Sommige producten komen uit een set, die zijn niet in kleinere formaten los te verkrijgen.

1 opmerking

  1. Wat een heerlijke producten, die aardbei bar ziet er zoo heerlijk uit haah ik zou hem bijna opeten, de fun zeep lijkt me ook leuk om een keer te proberen :) Eigenlijk lijken alle producten me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!