Dilemma: haar inspiratie

Soms heb ik ineens zo'n periode dat ik mijn haar niet meer leuk vind. Het is saai, gewoontjes... ik wil wat anders! Ik zit wel een beetje in een dilemma. Ik weet gewoon niet wat ik wil dit keer. Ik heb nu een redelijk lange lengte waar ik blij mee ben. Toen ik anderhalf jaar geleden bijna 2/3e van mijn haar af liet knippen, had ik dan ook snel spijt. Toch begint het weer te kriebelen... Ik heb een paar afbeeldingen op een rijtje gezet waar ik over twijfel. Kijk je mee?

 Zoals je ziet, twee keer Lauren Conrad. Zwijmel... die heeft echt prachtig haar. Ik kijk echter naar de kleur, omdat ik het ook graag wil verven. Op de ene afbeelding (rechtsboven) is het meer assig, op de middelste boven is het meer warm. Ik vind dat al een lastige keuze. Ik heb alleen nog warme blondtinten gehad en weet niet zeker of astinten me staan.

De lengte is ook moeilijk... de twee bobkapsels onderaan vind ik prachtig, maar ik twijfel. Ik heb dit een paar keer eerder gehad maar toen kreeg ik snel spijt. Het model blijft namelijk niet zo lang mooi, als het een paar centimeter groeit valt het niet mooi meer. Rechtsonder vind ik ook mooi! Qua lengte en qua kleur. Ombre trekt me nog steeds heel erg, maar ik wil wel dat het goed wordt gedaan. Soms is het kleurverschil gewoon te groot en is de 'overloop' heel duidelijk te zien. Ik wil niet dat je je meetlat ernaast kunt leggen, haha.

Help me met mijn haardilemma! Wat vinden jullie het mooist?

3 opmerkingen

 1. Mooi!
  Zelf snij ik nooit meer me lange lokken af :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou gaan voor de lengte van linksonder en dan een mooie asblonde kleur! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag wel eens aan mijn kapster... Wat vind jij ga je gang maar! ik verander ook vaak van kapsel!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!