Favoriet: Essie Take It Outside

Wie fanatiek naar MTV's 'Awkward' kijkt, moet glimlachen bij het zien van de naam van deze nagellak. De zin 'take it outside' is namelijk favoriet van Tamara. Naast dat ik meteen aan awkward moest denken, vond ik het een prachtige kleur. Grijs, taupe, licht... het leek een kleur die overal bij past. De nagellak komt uit de nieuwe herfst/wintercollectie van Essie, dus het is waarschijnlijk een limited edition. Als je hem wil hebben, moet je dus op tijd zijn!

Essie Take It Outside - 9,99 euro via Etos
*De foto's in dit artikel heb ik (helaas) met mijn iPhone gemaakt, omdat ik mijn camera weer eens vergat
Op de foto draag ik twee lagen (en het is de derde dag dat ik hem draag, kun je nagaan!)

Ik vind deze nagellak prachtig. Ik heb hem gekocht nadat ik er een foto van zag op de Instagram van Serena Verbon (Beautylab). Hij stond geweldig bij haar getinte huidskleur en gelukkig ook bij mijn lichte handjes! Essie nagellak lakt fijn door het brede kwastje en blijft bij mij behoorlijk lang zitten, zeker een dag of vijf zonder beschadigingen. De kleur is in het echt iets lichter dan op de foto, waardoor hij heel geschikt is om elke dag te dragen. Hij past inderdaad bijna overal bij.

Het kopen van een Essie nagellak is best een investering. Voor een flesje betaal je normaal gesproken tien euro. Best veel, maar dat vind ik het waard. Ik heb inmiddels een aardige collectie en moet zeggen dat Essie voor mij beter is dan alle merken die ik tot nu toe heb gebruikt (en dat zijn er best veel). Er zijn maar weinig lakken die het zo goed uithouden zonder te chippen of te beschadigen. Ik kocht hem bij Etos met 30% korting, dus ook de prijs was leuk. Ik weet niet of de aanbieding nog geldig is, maar sowieso is deze mooie kleur het waard om even naar te kijken!

1 opmerking

Thanks voor je reactie!