Persoonlijke update: AS Watson magazine, #goedgenoeg & bedankt

Sommige van jullie (vooral mensen die mij 'in het echt' kennen) wisten het al: ik sta in het AS Watson magazine met mijn blog. Het AS Watson magazine is het personeelsblad van Kruidvat, Trekpleister, Ici Paris en Prijsmepper. Daar werken héél veel mensen bij elkaar, dus ik vind het echt bizar. Iedereen ziet mijn gezicht en leest over mijn blog. Het klinkt echt ongelooflijk en ik had nooit durven dromen dat ik het ooit tot een blad zou schoppen, haha! Ik ben gewend om zelf stukken te schrijven en nu werd ik geïnterviewd. Over het bloggen. Aaaah! Ik heb de foto's jammer genoeg nog niet, die heb ik opgevraagd. Zodra ik die heb, plaats ik nog even een update. Ik vind het zo te gek en onwerkelijk.

Al heb ik niet zo veel volgers, er zijn dagelijks meer dan 300 van jullie die een kijkje nemen op mijn blog. Soms knijp ik even in mijn arm om het goed te beseffen, haha. Driehonderd mensen! Dat is een aardige zaal vol. Daarnaast vind ik het elke keer weer raar als een bedrijf een mailtje naar me stuurt. Wat, samenwerken? Met mij? Waarom dan?! Ik word gezien als een professioneel iemand en zo zie ik mezelf soms helemaal niet. Ik ben relatief nog 'klein' in blogland en doe alles op mijn eigen manier.

De laatste tijd durf ik ook meer van mezelf te laten zien. Voorheen schreef ik een stukje en durfde daar niet zo goed foto's bij te plaatsen. Dat is een stukje onzekerheid van mijn kant. Ik heb het al eens meegemaakt dat mensen op een forum vervelende opmerkingen maakten. Niet over mij of hoe ik er uit zag, maar over mijn manier van reviewen. Ik ben erg van opbouwende kritiek, maar dat was wel een teleurstelling voor me. Vandaag de dag laat ik mezelf meer zien. Mijn gezicht is prima en wie dat niet vindt, klikt me maar weg. Wie mijn wimpers klonterig vindt, koopt de mascara die ik goed vind niet. Punt. Ik ben #goedgenoeg!

Zo, deze is voor jullie, omdat ik me nergens voor schaam. Zelfs niet voor dronken selfies.


Ik heb ook zeker momenten gehad dat ik wilde stoppen en dacht dat het geen zin had om nog te bloggen. Want wat stel je voor met weinig volgers? Ik weet nu dat het niet ligt aan het aantal volgers op Bloglovin. Het zijn de mensen die mijn naam intypen op Google en dan mijn eerlijke mening vinden. Die mensen blijven terugkomen, want dat zie ik. Of ze nou positief of negatief denken over een product, ik heb iets voor iemand kunnen betekenen, en daar doe ik het voor.

De druk van het bloggen voel ik wel. Ik voel me super vereerd als een bedrijf mij een aanbod doet, maar ik voel me ook verplicht om te presteren. Dat is lastig, want ik studeer nog en werk er veel naast. Ik kan niet, zoals veel van jullie wel kunnen, elke dag een blog online plaatsen. Daar heb ik simpelweg echt de tijd niet voor. De mensen die toch terug blijven komen, wil ik dus extra bedanken. Jullie zijn geweldig!

Ook de mensen die mij niet kennen van mijn blog, maar wel via AS Watson magazine: dit is mijn verhaal. Ik vind het enorm vet dat je me hebt opgezocht na het artikel. Ik hoop je nog eens terug te zien.

Bedankt voor alles! xxx

2 opmerkingen

 1. Achh wat leuk voor je!
  Ik heb ook niet veel volgers. Maar ik heb welke elke dag dezelfde mensen die me blog bezoeken & dat vind ik meer waard of enorm veel volgers hebben!
  Zeker niet opgeven met het bloggen want je doet het erg goed!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, ik zag je staan in het AS watson boekje :D Ik had je gelijk even opgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!