Review: Catrice Ombre Top Coat


Ombre in het haar, ombre in je spijkerjasje en ombre op je nagels. Wat? Ja, echt! Catrice kwam een paar weken geleden met deze nieuwe ombre top coat. Nu het nagelfestival aan de gang is bij Kruidvat (alles 1+1!) kon ik het niet laten om deze toch te proberen. Of het resultaat net zo goed is als de belofte klinkt, lees je vandaag!

Catrice Ombre Top Coat- 2,99 euro via Kruidvat


Tegenvaller nummer 1 vond ik meteen op de dop. De topcoat werkt niet met donkere kleuren... Ik ben zelf een groot fan van blauwe, rode en roze tinten. Veel van mijn favoriete kleuren zijn dus te donker voor de topcoat. Super jammer!

Tegenvaller nummer 2: deze topcoat is absoluut niet neutraal qua kleur. Hij is een beetje roodachtig. Hmmm... Hoe dat er uit ziet op een niet-rode of roze kleur, zie je zometeen.


Ik besloot de topcoat dus maar te gebruiken op een lichte kleur. Dit is een nieuwe kleur van Essence, Love Is In The Air. Lekker zomers! Volgende week gaat het zonnetje lekker schijnen, dus mag een beetje geel op de nagels niet ontbreken.


Twee lagen Essence (behalve op mijn ringvinger, daar lijken wel 80 lagen op te zitten haha!)


Hierboven zie je 1 laag topcoat op mijn middelvinger, twee op mijn ringvinger en drie op mijn pink. Tsja... Om eerlijk te zijn vind ik dit geen gezicht. Het lijkt totaaaaal niet op ombre, eerder op soort roestige kleur die je eroverheen smeert. De rode ondertoon van de topcoat komt naar mijn mening te duidelijk naar voren. Ik heb de topcoat ook geprobeerd op een roze lak van Essie, maar daarbij zag je dan weer helemaal geen verschil. Raar! Ik durf ook niet goed te voorspellen welke combinatie wél gaat werken. Ik denk niet dat ik het nog ga proberen, ik houd het toch maar gewoon bij mijn eigen nagellakjes zonder poespas.

2 opmerkingen

  1. Wat een raar effect inderdaad.. Jammer zeg! Het zou namelijk super gaaf zijn als dat mooi werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow. Apart zeg! Ik denk dat dit effect zo raar is, omdat je een lichte nagellak gebruikt hebt. Alsnog vind ik dat roestige niet verkeerd! Wel gek dat de topcoat ook niet doet wat ie beloofd op roze nagellak.. Jammer!

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!