Afstuderen: bijna klaar!!

Als je me volgt via Bloglovin, zie je af en toe waarschijnlijk ook berichten van mijn andere blog voorbijkomen (www.irisvaniersel.blogspot.nl). Daar schrijf ik over hoe het me vergaat op school en over mijn portfolioproducten. Ik vond het wel leuk om jullie ook hier een update te geven over hoe het mij vergaat! Ik ben namelijk bijna klaar en ik ben ontzettend blij als het voorbij is.

Ik ben bezig met mijn scriptie (op onze school noemen ze het reflectie) over robotjournalistiek. Een zwaar onderwerp, er is ook nog maar weinig echt goed onderzoek naar gedaan. De afgelopen weken heb ik heel hard gewerkt om alles draaiende te houden. Ik werk natuurlijk nog bij Kruidvat in het weekend, ik werk tussendoor voor Asega Media en Rabobank en ik heb deze blog nog. Daarnaast ben ik voor Eenkadovoor naar Amsterdam geweest en tussendoor moet ik nog afstuderen. Hallo slechte planning!

Soms vind ik wel dat ik domme keuzes maak. Zo ga ik af en toe toch de stad in om iets voor mezelf te kopen (vandaag bijvoorbeeld, ik heb even gewinkeld bij H&M) en dan voel ik me wel schuldig. Ik weet niet zeker of ik echt genoeg kracht in mijn scriptie heb gestopt. Ik heb wel heel veel leuke afspraken laten vallen. Ik heb mijn vrienden echt al lang niet gezien allemaal en kan niet wachten tot ik weer tijd heb om leuke dingen te doen. Ik moet alles op 3 november ingeleverd hebben en maximaal vier weken daarna heb ik mijn assessment. Best spannend!

Als ik het niet haal, moet ik wachten tot maart om op herkansing te kunnen. Ik hoop natuurlijk dat ik het haal, maar ik wil wel realistisch blijven: er zijn veel mensen gezakt bij hun eerste poging. Aan de andere kant ben ik dan best verdrietig omdat ik geen student meer zal zijn. Ik ben nog niet helemaal klaar voor het werkleven: ik vind het gewoon geweldig om in een studentenstad te wonen en lekker mijn eigen ding te kunnen doen. Op dit moment is het al best druk, maar als ik het haal valt school weg. Ik zal het best wel gaan missen!

Voor mijn blog betekent dit dat ik na 3 november weer veel meer ga schrijven omdat ik er dan veel tijd voor heb. Ik geniet nog steeds van het bloggen over alle heerlijke en leuke producten en ik hoop dat jullie nog met veel plezier lezen!

xxx

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!