De tag der tags

Ik kwam bij een oud-studiegenoot een geniale tag tegen. Hij heeft geen naam, dus ik noem het maar even de tag der tags. Ik heb hardop gelachen om de vragen en kreeg meteen zin om hem hier te delen. Let's go!

1. Wat zou je doen als je moeder elke dag naar je werk of je school kwam, een gehaktbal tegen je hoofd aan smeet en dan zonder iets te zeggen weer wegging?

Ik zou zorgen dat ik de gehaktbal op kon vangen zodat ik hem kon eten. Gratis eten, heuy! Of ik zou er spaghetti van maken. Daarna zou ik vragen of ze het niet meer wil doen, want ik vind een gehaktbal tegen m'n hoofd niet zo heel relaxt.

2. Wat zou je doen als je later ging trouwen met de liefde van je leven, je was helemaal gelukkig, maar op het moment suprême vraagt hij/zij of het mogelijk is om je even onder vier ogen te spreken en dan staan jullie dus in zo’n afgezonderd kamertje achter het altaar en dan zegt hij/zij:"Luister, voordat we gaan trouwen moet ik je iets vertellen. Ik kan mijn ware aard niet langer voor je verbergen.", om vervolgens zijn/haar gezicht er als een masker af te trekken, en dan bleek dat er een hagedissenkop onder zat?

Een hele flinke slok van een stevige borrel nemen en daarna vragen of 'ie alsjeblieft z'n masker weer op wil doen. Ik denk dat ik ook nee zou zeggen. Hagedissen zijn niet echt mijn ding en hoewel ze altijd zeggen dat het innerlijk belangrijk is, vind ik dat je iemand op zijn minst een klein beetje mooi moet vinden.

3. Wat zou je doen als je een Snickers zat te eten en elke keer als je een hapje wilde nemen begon het ding te piepen:"Nee! Nee! Niet doen! Alsjeblieft! Spaar me!"?

Deze Snickers heeft echt best wel pech, want ik vind Snickers heel lekker. Als 'ie bij elke hap moet piepen, schuif ik hem gewoon in één keer naar binnen. Alles opgelost, haha!

4. Wat zou je doen als je later ging trouwen, liefde van je leven, heel erg gelukkig, dag van je dromen, yadda, yadda, yadda, en dan bleek dat je wedding planner Treble had ingehuurd om een eigen interpretatie van de Wedding March te spelen?

Heeeeeeeeeeeel erg hard lachen en tegelijkertijd een beetje huilen. Maar dit verpest het huwelijk niet.

5. Wat zou je doen als je op je kamer zat en er kwam opeens een vleermuis naar binnen gevlogen en die ging je vader nadoen?

De enige vraag die in mij opkomt: HOE DAN?! HOE gaat een vleermuis mijn vader nadoen? Ik wil dit zien, wie regelt het?

6. Wat zou je doen als je ‘s nachts lag te slapen en opeens ging de bel, en jij dacht "krijg toch lekker de vertyfte tering, ik doe niet open", alleen toen ging hij nog eens, en nog eens, dus dacht je, misschien toch maar eens kijken, en toen stond daar die ene blije prinses van Zweden, Victoria of zo, haar shirt omhoog te houden en haar junk te flashen, waarop jij even dacht "wtf gebeurt hier nou", en zij ongeduldig zei:"nou?!"?

Ik vind dit ook best wel grappig, ik maak dit in Tilburg regelmatig mee. Niet een prinses uiteraard, maar er staan zovaak mensen rare dingen te doen midden op straat. Ik heb alles al gezien. Naakte mensen, dronken mensen, schreeuwende mensen... Meestal kijk ik even uit het raam en moet dan lachen om het feit dat Tilburg zo anders is dan mijn geboortedorp. Dus nee, ik laat niemand naar binnen, haha. Mijn bed is voor mij alleen!

Als je de rest van je leven nog maar één kleur kon zien, welke kleur zou dat zijn?

Dit vind ik echt een verschrikkelijke vraag, net als die vragen 'wat zou je doen als je doof of blind was' etcetera. Ik heb echt geen idee! Ik denk dat een neutrale kleur wel fijn is, van knalgeel krijg je hoofdpijn. Zwart is wel erg rouwig, dus ik denk grijs. Maar eigenlijk wil ik hier helemaal niet aan denken.

Als je één dag het leven mocht ervaren vanuit de ogen van iemand van een andere nationaliteit/cultuur, welke nationaliteit zou je dan kiezen?

Ik zou wel eens een oliesjeik in India willen zijn, haha! Vet veel geld, rondrijden in dikke auto's... India lijkt me wel een eng land om in te wonen. Ik denk niet dat ik me daar veilig voel, maar voor één dagje is het wel grappig.

Wat is volgens jou het meest cheesy nummer ooit geschreven?

Wauw, lastig dit. Hot Chocolate met You Sexy Thing komt wel in de buurt. Enorm fout (maar stiekem best een lekker nummer).

Als je dokter zou worden, in wat zou je jezelf specialiseren?

Sowieso huidziekten. Acne, schilfers, pigmentvlekken... ik vind het nu al reuze interessant. Het beste zou zijn om die mensen dan ook echt mooi te maken. Smeerseltjes uitkiezen, mensen behandelen en ze dan later helemaal gelukkig terugzien. Dat lijkt me serieus een prachtige baan!

Wat zou je doen als iedereen die je kende (behalve jijzelf) in een muppet-versie van zichzelf was veranderd, en ze dat zelf niet doorhadden, en je voor gek verklaarden als je het zei?

Ik zou een hele berg spiegels ophangen (BITCH YOU KNOW I AM RIGHT) en verder gewoon heel erg hard lachen. 

Oke, geef toe, dit was toch de meest geniale tag die je ooit hebt gezien? Als jij hem in wil vullen, ga je gang! 

1 opmerking

Thanks voor je reactie!