Essie Dress To Kilt (Fall 2014) swatch


Hallo, daar ben ik weer met mijn eeuwige Essie nagellak. Ik heb in de afgelopen drie weken wel 5 nieuwe kleuren gekocht en Dress To Kilt is er daar één van. Een geweldige rode kleur die nét een tikje anders is dan een standaard rode kleur. Ik laat hem je zien.

Essie Dress To Kilt (limited edition herfst 2014)- 9,99 euro via Etos

*Zwijmel*

Ik ben echt weer helemaal verliefd op deze geweldige kleur van Essie. Ik vond Take It Outside (grijs) ook al prachtig, maar rood is nooit mis. Deze is net iets roziger dan klassiek rood, daarom vind ik hem zo bijzonder. Ik draag op alle foto's één laag. In het zonlicht lijkt het misschien nog dat hij een beetje doorschijnend is, maar op de foto in het gewone licht zie je dat hij prima dekt in één laag.

Over de kwaliteit heb ik al vaker iets gezegd, check vooral de 'Essie' tag hiernaast rechts. Kortgezegd: ze blijven enorm langs zitten bij mij, zeker zes dagen. De kleuren dekken mooi, ze lakken prettig en zijn vaak ook nog leuk geprijsd (als ze uit het assortiment gaan hebben ze vaak 30 tot 70% korting). Deze kleur is niet lang meer te koop, dus als je hem wil; wees snel!

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!