Review: The Body Shop Glazed Apple bath jelly & body butter


Zoals je weet was ik vorige week op het event van The Body Shop. We kregen daar meer informatie over de nieuwe Glazed Apple lijn, onderdeel van de kerstcollectie. Vandaag laat ik je twee van deze producten zien, namelijk de body butter en de bath jelly.

The Body Shop bath jelly- 9 euro
The Body Shop body butter- 16 euro


Laten we beginnen met de body butter. De body butters van The Body Shop zijn een beetje een signature product (new als White Musk). Het product wordt heel veel verkocht en jullie zijn er dus waarschijnlijk ook wel bekend mee. De body butter komt in een pot van 200ml.Het product ruikt zó, zó, zóóóóóó lekker. Ik kan de appel heel goed plaatsen, maar toch is het niet een heel scherpe geur. Het heeft een beetje iets crème-achtigs. Ik denk dat je, ook als je niet van appels houdt, deze geur erg kunt waarderen.

Ik vind het wel leuk dat dit product is opgenomen in de kerstcollectie, maar ik vind dit ook wel een geur die je prima het hele jaar kunt gebruiken.


De ingrediënten!


De body butter smeert fijn uit en is niet te dik of te dun. De geur blijft een uur tot twee uur om je heen hangen, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Vooral na het scheren van mijn benen vind ik de body butter fijn. Ik heb geen last van irritaties, terwijl ik dat vaak wel heb met bodylotion. Als je een extreem droge huid hebt, heb je misschien wat meer verzorging nodig. Voor mij is het precies genoeg.

Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, maar je doet wel erg lang met een pot. Mede daardoor, en doordat ik het een heerlijk product vind om te gebruiken, heb ik dat geld er wel voor over.


Over naar de jelly! Voor 9 euro krijg je een pot van 260 gram. De prijs vind ik dan ook goed. Het is een zuinig product.


Doet het jullie ook zo denken aan die gele potten gel? Haha! Het grappige is dat het spul ook zo aanvoelt.


De ingrediënten! (links is een beetje vaag, ik snap nog niet zo goed hoe ik scherp kan stellen met deze camera, mijn excuses)


Hoe het werkt: je pakt een kleine hoeveelheid op je hand en smeert jezelf daar lekker mee in tijdens het douchen. Het product is erg zuinig! Je hebt maar weinig nodig. Daarnaast is het ook leuk voor kinderen (ideaal cadeau dus!) omdat ze er mee kunnen spelen en kneden. Deze geur is iets minder 'zacht' dan die van de body butter, maar nog altijd heel erg lekker. Na gebruik voelt mijn huid niet stroef, maar ook niet overdreven zacht. Gewoon precies goed.

Deze producten complimenteren elkaar echt. Als je eerst de bath jelly gebruikt en jezelf vervolgens insmeert met de body butter, ruik je langer naar de heerlijke Glazed Apple geur. Jum. Ik hoop dat deze geur nog een tijdje meegaat, want er zit vaak één roulerende geur bij (vorig jaar had je gingerbread). Mocht je langs de The Body Shop komen, ga eventjes ruiken! Naast de losse fullsize producten is er een ook een te gekke cadeauverpakking van Glazed Apple te koop met miniaturen. Deze kost 20 euro en is al verkrijgbaar via de site.


Vanaf november zijn de losse producten in de winkel en webshop te koop! Ga jij een kijkje nemen?

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!