Swatch: Essie Tart Deco


Volgens mij is Essie's Tart Deco één van de meest bekende lakken van Essie. Hoewel mijn stash vrij groot is, had ik deze nog niet. Ik zag hem bij de Bijenkorf met een flinke korting en natuurlijk moest 'ie mee! Hoewel het niet echt zomers weer meer is, doe ik gewoon lekker alsof met dit zomerse knalkleurtje.

Essie Tart Deco- 9,99 euro adviesprijs


De naam! Tart Deco.

Mijn eerste reactie bij het swatchen was 'WOW'. Deze nagellak is zo ontzettend knallend! Ik heb twee lagen gebruikt, maar bij één laag is het effect al zo. Ik heb denk ik nooit eerder een lakje gehad dat zo fel was. Wow, wow, wow. Ik moet wel zeggen dat ik hem snel van mijn nagels heb gehaald, omdat ik hem te zomers vond voor deze tijd van het jaar. Het is echt een zomerkleurtje. Ik vind het verder mooi dat deze lak zoveel glans heeft.

Over de kwaliteit van de Essie nagellak kun je meer lezen bij de tag 'Essie' op mijn homepage. Ik koop eigenlijk alleen nog maar Essie, omdat ik andere merken kwalitatief niet zo geslaagd vind.

2 opmerkingen

  1. Ah wauw, wat een gave kleur is dit. Ik ben ook dol op de lakjes van Essie. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had hem iets minder oranje verwacht, maar het is toch wel erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!