5 dingen waar ik deze winter niet zonder kan

Jeeeetje, ik zie net dat het alweer een maand geleden is dat ik een blog heb geplaatst! Niet te geloven hoe snel de afgelopen maand is gegaan. Omdat je me een klein beetje uitleg bent verschuldigd, hierbij maar meteen het vervelende nieuws: helaas ben ik afgelopen maandag gezakt voor mijn opleiding. Ik haalde een 5 (dus het valt nog reuze mee) en kreeg nog vrij veel positieve dingen te horen, maar mijn reflectie (scriptie) was niet samenhangend genoeg. Ach, de volgende keer komt het goed!

Ik heb persoonlijk een hekel aan de winter (niet alleen omdat ik ben gezakt, haha). Het is nu nog maar twee graden buiten en ik merk dat mijn huid en handen daar niet zo blij van worden. Ik laat je vandaag vijf dingen zien die ik altijd bij de hand heb deze winter!

1. Mijn superfijne sjaal van Zara

Ik kocht afgelopen maandag eindelijk deze geweldige sjaal bij Zara. Ik was er lang naar op zoek, maar kon hem zelfs in Amsterdam niet meer krijgen. Hij is echt enorm! Je kunt hem ook omslaan en als een soort dekentje gebruiken, heerlijk. Ik heb twee winterjassen (een roze en een zwarte fluffy), dus ik ga ook nog een sjaal aanschaffen die bij roze jas past. Hij kost 22,95 euro.2. Eight Hour Cream

Ik merk dat mijn gezicht en handen allemaal barstjes vertonen. De oplossing: Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. Het ruikt misschien niet zo lekker als een hand- of gezichtscrème, maar het werkt geweldig. Een tube is vrij kostbaar, een tube kost 19,99 euro. Daar doe je wel enorm lang mee én je kunt het bijna overal voor gebruiken. Zeker in de winter vind ik het product fijn, want ik meng het met mijn nachtcrème.3. The Body Shop body butter in Glazed Apple en Vanilla Bliss

Eerst hield ik niet zo van de body butters van The Body Shop. Niet omdat ze niet lekker waren, maar gewoon omdat ik niet van body butters en bodylotions houd. Het is allemaal een beetje plakkerig en ik had het gevoel dat ik te lang moest wachten totdat het was ingetrokken. Deze winter ben ik verslaafd aan Vanilla Bliss (LE vorig jaar) en Glazed Apple (LE dit jaar). Ze leggen een soort olie-achtig laagje op mijn huid en het verzorgt m'n schrale handen fijn. Liefde!


4. Een verzorgende primer

Mijn huid reageert in de winter heel slecht op primers die volzitten met siliconen. Mijn huid is droog en schilferig, daar blijft een dikkige primer niet op zitten. De beste primers voor de winter zijn wat mij betreft de Guerlain Meteorites Perles primer en de Healthy Look primer met arganolie van Catrice (Klein prijsverschilletje trouwens, haha). Die van Guerlain kost ongeveer 60 euro, die van Catrice kost 4,59 euro.


5. Mijn Roshe Run winters

Ik HOUD van mijn Roshe Runs, maar de meeste modellen zijn zo koud dat je de wind erdoorheen voelt waaien. Dit model is van wat dikkere stof en suede gemaakt waardoor ik geen koude voeten krijg, maar toch comfortabel kan lopen. Ik vind ze beter dan Uggs, want ik hoef me geen zorgen te maken om regen of sneeuw. Op deze schoenen krijg je niet snel vlekken. Ik kocht mijn Roshes bij Kingdom in Eindhoven voor 94,99 euro.


Waar kun jij niet zonder deze winter?

2 opmerkingen

  1. klinkt goed en ik wil zo graag ugs deze winter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen, ik kan ook niet zonder de body butters van TBS :)!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!