Blog notes voor 2015!

Lieve mensen, ten eerste een heel mooi, gelukkig, liefdevol jaar vol met leuke blogs! Ik heb een best ontspannen Oudjaar achter de rug. Ik heb het gevierd met mijn grote familie. Ik had jammer genoeg wel de pech dat er een pot vuurwerk omviel, waardoor mijn sjaal en jas deels in brand hebben gestaan. Super eng, maar ik leef nog, haha! Voortaan houd ik het maar bij sterretjes.

Het is (alweer) een tijdje geleden dat ik achter mijn laptop ben gekropen om een blog te tikken. Waarom? Ik denk er best regelmatig aan om te stoppen. Ik merk namelijk dat ik de blogwereld niet helemaal kan bijbenen. Soms zie ik andere bloggers meerdere keren per dag een artikel publiceren en dat zie ik bij mezelf niet gebeuren. Ik denk dan vaak 'laat maar zitten die blog', maar daarvoor vind ik het te leuk. Meer van jullie die af en toe een dipje hebben of last hebben van luiheid? Ik heb het goede voornemen om meer te bloggen en uiteindelijk ook op vaste dagen te bloggen (ik hoop zo dat het er van komt!)

Ik heb een leuk boekje van de Hema met blog notes. Het leek me leuk om met jullie mijn blog notes voor 2015 door te nemen!

Wat ga ik in 2015 doen of wat wil ik graag doen?Liefs en nogmaals, maak er een prachtig jaar van!

2 opmerkingen

  1. Ik zie dat ook hoor op de blogs om me heen. Maar ik vind eigenlijk maar dat een handvol het ook echt waarmaakt en goede artikels plaatst elke dag. Zelf plaats ik 3x per week een artikel omdat ik naast het bloggen ook 'gewoon' een fulltime baan heb. Ik merk wel dat veel (met name jongere bloggers) in de knoop komen op het moment dat ze klaar zijn met hun studie en gaan werken. Dan blijkt er idd niet zoveel tijd meer voor de blog te zijn. Dus ik zou zeggen doe waar jij je lekker bij voelt! Een goed 2015 in elk geval :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook heel lastig om die balans te vinden! Ik zit nu inderdaad precies op dat punt dat ik bijna afstudeer en een baan ga zoeken (journalistiek is freelance, dus je houdt gelukkig wel tijd over). De druk om te publiceren voel ik echt als ik naar anderen kijk, daarom probeer ik dat ook zo min mogelijk te doen :-) Bedankt voor je reactie en een gelukkig nieuwjaar! Liefs

      Verwijderen

Thanks voor je reactie!