Bloggers gezocht!

Hi allemaal!

Voor mijn afstuderen (2.0, haha) ben ik nog op zoek naar een paar bloggers die het leuk vinden om mij te helpen! Ik maak een paar portretjes van bloggers in stijl van LINDA. Onder andere Iris van Runwithfashion.com en Tedje van Teddlicious doen al mee.

Wat houdt het in?
Ik stuur je een aantal vragen die gaan over bloggen. Waarom je bent begonnen, maar ook wat je van de blogwereld vindt en wat je ervan vindt dat er zoveel concurrentie is. Dat verwerk ik in een kort verhaaltje. Er komt een foto bij te staan (alleen als je het leuk vindt) die je zelf mag aanleveren.

Wat doe ik er mee?
In eerste instantie bied ik het alleen aan om mee af te studeren. Later kan ik het aanbieden aan een tijdschrift, maar alleen met toestemming van jou.

Elke blogger is goed genoeg, het aantal Bloglovin' volgers en dergelijken is niet belangrijk! Het is wel belangrijk dat je verder wil met bloggen (dus groter wil groeien).

Laat een berichtje achter als je mee wil doen (liefst met je mailadres erbij of een andere manier waarop ik je kan contacten). Super bedankt! Jullie maken me er heel blij mee :-)

BEDANKT VOOR AL JULLIE REACTIES, IK HEB EEN AANTAL BLOGGERS UITGEKOZEN EN HET ARTIKEL DAT DAAR UIT IS GEKOMEN IS TERUG TE VINDEN OP MIJN BLOG. GESLOTEN DUS! THANKS ALLEMAAL XXX

14 opmerkingen

 1. Ik wil best meedoen hoor. Kijk maar eens op mijn blog www.annagesgracefully.com ben niet meer de jongste maar wellicht is dat leuk voor de afwisseling. Op mijn blog vind je ook een emailadres als je me wilt contacten. Succes met afstuderen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik juist extra leuk! Ik ga je een mailtje sturen, dankjewel!

   Verwijderen
 2. Ik wil ook wel meedoen. Ik ben nog niet zo bekend maar dat komt hopelijk nog wel. Ik ben juist jong, 13 jaar om precies te zijn. Mijn email adres is Sophie@imaginelifex.nl en mijn blog www.imaginelifex.nl. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk. Ik ga je mailen binnen nu een paar dagen :-)

   Verwijderen
 3. Ik wil ook wel meedoen, maar ik ben ook nog niet zo bekend. Ik ben 14 jaar, mijn blog is www.lovelybeautydreams.wordpress.com en mijn email adres is daphsblogger@gmail.com.

  Liefs,
  Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi,
  Wat leuk! Ik wil graag meedoen, altijd leuk als je mensen kan helpen ;).
  Ik ben een meisje van 14 jaar en blog op www.meidenhandboek.blogspot.com.
  Als je interesse hebt kan je even een kijkje nemen op mijn blog, daar staat ook een e- mail adres waar je me op kan bereiken.

  Veel succes!

  Liefs, Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook wel meedoen hoor! Als je inmiddels niet al genoeg bloggers hebt :) Ik heb m'n e-mailadres ingevuld, maar hij is ook te vinden op mijn blog. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mocht je nog op zoek zijn, dan mag je mij ook wel benaderen. Ben geen beautyblogger oid, maar schrijf dagelijks over mijn gezin en interesses. www.lauracollin.nl is mijn site.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Iris, Nog op zoek? Ik ben kort geleden gestart met mijn nieuwe blog eMyLife, ik schrijf over van alles en nog wat omdat ik zelf gewoon heel veel dingen interessant vind ;) zoals Lifestyle, Fashion, Beauty en Reizen. Mijn achtergrond is Marketing & Communicatie en ik hoop dat dit ook van pas komt voor mijn eigen blog :D www.emylife.nl Groetjes, Emy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kun je nog bloggers gebruiken? Ik blog op www.warmerweer.com over positiviteit omdat ik het maar wat naar vindt af en toe daarbuiten!
  Liefs Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi meid,

  Mocht je nog op zoek zijn dan hoor ik het graag!

  Selma
  www.shoeaholicandmore.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi! Als je nog steeds op zoek bent stel ik me er graag voor open! Ik ben net begonnen met het starten van mijn tweede blog. Mijn eigen blog is een beauty blog ( www.lizadekker.nl ) en de tweede blog die ik samen met een ander meisje heb opgezet is een health blog ( www.girlswithaplan.blogspot.nl ) laat maar horen of je nog iemand nodig hebt. Mijn mail is lizadekkercontact@gmail.com. Liefs lies

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is inmiddels al maart en misschien heb jij je selectie bloggers al klaar. Toch grijp ik nog even de kans om me hier ook voor aan te melden. Ik blog over 10 dagen precies een jaar, mijn blog gaat over beauty, fashion en lifestyle. Ik ben mijn blog begonnen om mijn webwinkel Musthave Make-up bekendheid te geven onder de vele bloggers en haar volgers, maar intussen ben ik het bloggen zo leuk gaan vinden dat ik het zeker wil blijven doen en graag wil groeien. Ik hoop dat je een kijkje neemt op mijn blog en misschien krijg ik dan binnenkort nog wel een mailtje van je. Lieve groetjes, Tatiana | Blog & Beauty info@blogenbeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet niet of het nog nodig is maar ik heb ook een blog, je kunt me vinden op www.lauramariska.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!