Mijn favoriete (statement) kettingen

Qua kleding ben ik eigenlijk best saai. Ik draag het liefst zwart en wit en leuk dit op met een grote ketting en mooie tas. Ik heb inmiddels een aardige verzameling kettingen en ik laat je vandaag mijn favorieten zien! Dit zijn de kettingen die ik het vaakst draag. Sommige kettingen heb ik al heel lang, maar ik zal mijn best doen om de winkel en prijs te noemen! Ohja, mijn motto is trouwens groter, groter, grootst haha.


Mijn favoriete gekleurde ketting komt van de webshop van mijn vriendinnetje Eline. Haar website (ce-musthaves) ondergaat momenteel een metamorfose, maar is binnenkort weer in de lucht. De ketting kostte 12 euro.


Deze ketting heb ik al een hele tijd, maar hij zit nog steeds in het assortiment bij H&M. Volgens mij is zwart wel de 'winterkleur', want ze verkopen hem nu in het lichtroze.


Deze ketting bestelde ik een halfjaar geleden bij Forever21. Hij kostte 13,90 euro. Ik vind hem super schattig! Wel jammer dat hij vrij kort is, ik wil er nog altijd een stukje aanzetten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk.Deze fantastische ketting komt van Ebay! Ik vond het een wonder dat hij helemaal compleet en heel bij mij is aangekomen, haha. Ik betaalde er ongeveer 7 euro inclusief verzendkosten vanuit Hong Kong voor. Ik weet niet meer precies meer wat de zoektermen waren, maar met 'chunky statement necklace' moet je hem kunnen vinden.


Deze mega grote ketting is absoluut mijn favoriet van alle kettingen die ik heb. Hij komt van H&M, ongeveer 4 maanden geleden. Ik denk dat ze hem in sommige filialen nog hebben hangen. Hij kost 24,95 euro. Ik krijg hier altijd mega veel complimenten over.


Bij Primark in Portugal kocht ik deze ketting, nu iets van 7 maanden terug. Hij was 6 euro. Ik heb hem in Nederland helaas nooit gezien, maar wie weet komt hij aankomende zomer wel terug. Ik vind deze heel leuk bij witte kleding in de zomer.


Uit de Nederlandse Primark komt deze ketting. Die heb ik een week of drie geleden pas gekocht in Eindhoven, dus deze hebben ze vast nog! De ketting is van gevlochten touw. Ik vind hem erg tof staan bij zwart. Ik draag hem ook om mijn werkkleding wat op te leuken. Hij was 6 euro.


Ook deze ketting komt van Primark in Portugal. Ik vind hem zó ontzettend vet en draag hem ook super vaak. Hij kostte 10 euro en ook deze heb ik jammer genoeg in Nederland nooit gezien.


Ik voel me behoorlijk eentonig, maar ook deze ketting komt bij Primark vandaan, haha! Deze is denk ik net geen jaar oud en van stof. Het was een limited edition en volgens mij kostte hij 8 euro.


Dit waren mijn favoriete kettingen! Welke vind jij het mooist?

1 opmerking

  1. Primark is geweldig voor het scoren van statement kettingen.
    En een ketting kan een (simpele) outfit echt ophalen/afmaken.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!