Sephora wishlist


Ik begin alweer de kriebels te krijgen om bij Sephora te bestellen! Ik heb dit nooit eerder gedaan, maar het gaat denk ik niet lang meer duren... Ik heb veel dingen op mijn wishlist staan die je hierboven en hieronder kunt zien!

Hierboven zie je een kabuki van Tarte, de Dipbrow Pomade (nog steeds!) van Anastasia, de Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar, een wenkbrauwkwast van Anastasia en het Naked Basics palette (ja, ook nog steeds). Vooral de producten van Anastasia zijn een heel stuk goedkoper dan hier in Nederland. Hier betaal je voor de Dipbrow ongeveer 28 euro, daar rond de 15 euro.


En dan een heel kadertje, speciaal voor de prachtige producten van Kat von D... ik vond haar in haar programma LA Ink al heel gaaf en ik kijk nu af en toe graag op haar Instagram account. Ze heeft een hele lichte huid. Hierdoor kan ik me goed met haar identificeren en ik zie ook meteen dat de lichste kleuren ook echt licht genoeg voor mij zullen zijn. Ik ben zoooo benieuwd naar de foundation, eyeliner en het contour palette! Als ik binnenkort weer in het buitenland ben ga ik zeker mijn slag slaan (of ik bestel online, maar ben nog niet zeker door alle bijkomende kosten).

Kom jij nog wel eens bij Sephora winkels of bestel je wel eens online?

3 opmerkingen

 1. Aah heerlijke wishlist heb je gemaakt! Ik wil ook nog steeds wat bij Sephora bestellen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige wishlist :)
  Zoals Naked enzo verkopen ze ook op www.beautybay.com en als je boven 13€ zit is de verzending gratis ;)
  Zeker eens een kijkje nemen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, klinkt goed! Even kijken of ze daar nog meer merken hebben die ik interessant vind :) thanks! X

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!