Praten over andere dingen

Hoi allemaal!

Begrijp me niet verkeerd, ik houd van praten over make-up en ben altijd in voor smeerseltje en een persberichtje. Ik werk niet voor niets na 5.5 jaar nog steeds bij mijn eerste baantje in de drogisterij. Toch merk ik steeds vaker dat ik anders ga denken over deze blog: ik mis het om te bloggen over persoonlijke dingen en dingen uit het nieuws die me aangaan. Ik ben een journalistiek student, dus mijn drang om over andere dingen te schrijven komt niet uit een vreemde hoek. Toch is het een beetje anders omdat iedereen die mij volgt geïnteresseerd is in mijn make-up.

De laatste tijd merkte ik dat ik er tegenop zag om te bloggen en dat is een heel slecht teken. Ik heb altijd van schrijven gehouden, maar bij deze blog over make-up voelde ik veel druk. Echte make-up en lifestyle meisjes bloggen elke dag: zij kunnen dat op een of andere manier, elke dag weer over een nieuw product praten (begrijpelijk ook, want voor veel meisjes/vrouwen is het hun werk geworden). Ik ben dol op deze blogs, maar zelf mis ik gewoon iets tijdens het schrijven. Zo vaak heb ik een idee gehad om over te schrijven maar gedacht 'dat is niets voor mijn blog', omdat ik mezelf verplichtte om alleen over make-up en verzorging te schrijven.

Ik heb besloten dat ik mijn horizon ga verbreden (haha, klinkt lekker spiritueel) en ook over andere onderwerpen ga bloggen. Ik blijf altijd een hart voor make-up houden, maar soms wil ik ook gewoon bloggen over geldproblemen, student zijn, twintiger zijn, werk en nog zoveel meer. Het zal daarmee ook steeds persoonlijker worden, want ik geef een kijkje in mijn leven en in wat ik vind van dingen.

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie ervan gaan vinden, maar ik hoop vooral voor mezelf dat ik het weer leuk vind om te bloggen en er naar uit ga kijken. De laatste paar maanden heb ik mijn blog al een beetje vaarwel gezegd, maar het is tijd voor nieuw leven.

Oh en, voor als je het leuk vindt, volg mijn Instagrampagina! Ik ben daarop heel actief en plaats regelmatig foto's van beauty. www.instagram.com/irisxvi

LIEFDE!

3 opmerkingen

  1. Gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt. Het is jouw blog tenslotte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt :)
    Ben benieuwd naar de artikels!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!