Review: Essence Cinderella highlighter ´The Glass Slipper'


Oooooh, Essence en Catrice zijn on the roll! Na de leuke matte lippies van Catrice gisteren is het vandaag tijd voor de prachtige highlighter uit de Cinderella collectie. Ik was zo blij dat ik niet te laat was! Na een paar daagjes hadden we er nog eentje staan. Die werd natuurlijk van mij! Ik laat jullie zien of het de moeite waard is om hem te kopen.

Essence Cinderella highlighter ´The Glass Slipper´ - 3,39 euroVoordat ik begin met de review van deze highlighter, wil ik jullie ergens aan herinneren. Eind 2012 werd de Fantasia collectie van Essence uitgebracht en daar zat ook een highlighter in. Ik heb deze nog steeds (sommige dingen vind ik te mooi om weg te gooien!) en moet jullie eerlijk vertellen, deze twee lijken érg op elkaar. Als je deze highlighter toevallig nog hebt liggen, is het niet per se de moeite om deze te kopen- hoewel het wel echt een plaatje is voor in je make-up collectie.Oh oh oh, ik weet dat er roosjes in het patroon staan, maar bij mij komen er voornamelijk hartjes in mijn ogen. Het poeder is zo prachtig, het is echt bijna zonde om het te gebruiken.


De highlighter is lichtroze van kleur en daarmee wel behoorlijk koel qua ondertoon. Ik vind dit niet persoonlijk niet geschikt voor donkerdere huidtypes, dus het is ergens wel jammer dat ze geen twee highlighters hebben uitgebracht.


Highlighters zijn echt mijn minst favoriete product om over te schrijven stiekem, omdat je ze zo lastig op beeld over kunt brengen. Hierboven kun je de kleur heel goed zien, het is behoorlijk aan de witte kant. Voor mij is dat perfect omdat ik zelf heel bleek ben. In de winter gebruik ik liever een warmere toon en ik kan me voorstellen dat de highlighter helaas voor veel huidjes niet de goede kleur is.In deze pre-work selfie draag ik bijvoorbeeld de highlighter boven mijn blush (en over mijn blush), maar het is amper te zien. Ik haat highlighter. Nee, niet waar, ik haat het fotograferen van highlighter.

Kwalitatief zijn de highlighters van Essence matig. Ze brengen prachtig aan en zijn heel zacht, maar ook snel vervlogen van je gezicht. Als je lang plezier wil hebben van de glans op je gezicht, zal hij toch echt af en toe bijgewerkt moeten worden. Ik vind het ondanks de houdbaarheid een prachtig product, echt een plaatje tussen de rest van mijn make-up producten! Daarnaast is hij ook prima te betalen, wat het extra aantrekkelijk maakt om hem aan te schaffen. Ik zeg doen!

Voordelen
- Prijs
- Verkrijgbaarheid (te koop bij Kruidvat)
- Prachtige verpakking, ook super leuk als cadeautje!
- Geeft een prachtige glans

Nadelen
- Is wel erg koel van kleur, minder geschikt voor donkere huidtypes
- Bijwerken is nodig
- Limited edition

Heb jij de highlighter al gespot?

2 opmerkingen

  1. Hmmm, ik skip hem maar. Koele highlighters staan verschrikkelijk op mijn warme huid. Leuke hoofdband! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige highlighter, bij ons is deze collectie niet te verkrijgen in België :(
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!