Love: CE Musthaves nieuwe collectie sieraden

Mijn vriendinnetje Eline heeft zoals jullie weten een hele leuke webshop, www.cemusthaves.com. Op Ce Musthaves kun je voor een lage prijs nieuwe sieraadjes kopen die naadloos aansluiten bij het seizoen! Ze heeft weer nieuwe sieraden binnen, dus zoals altijd laat ik ze aan jullie zien!

Ketting Pretty Gold - 6,50 euro Ketting Pretty Blue - 6,50 euroKetting Pretty Pink - 6,50 euroDe 'pretty' kettingen zijn allemaal vrij lang en lekker speels! Ze geven echt een festival/Ibiza gevoel. Ze hebben daarnaast een geweldige prijs, dus wees er snel bij! Als je op de naam van de ketting klikt, kom je meteen op de goede pagina terecht. Deze kettingen zijn best lang, maar je kunt ze ook verstellen en wat korter dragen.

Ketting Flower Bomb - 12,50 euro
Deze ketting vind ik zo prachtig! Zoals je hierboven ziet zijn de details ook heel mooi. Het zou zomaar kunnen dat hij binnenkort niet meer te koop is (omdat ik hem dan om mijn nek heb, haha). Deze ketting heeft een gemiddelde lengte, maar is ook verstelbaar.

Haarbandje Summer Grey - 5 euroHaarbandje Summer Brown - 5 euroDeze haarbandjes hebben een leather-look en verschillende drukknopjes. Ook hiervan zijn de details erg leuk en netjes afgewerkt. Leuk voor een feestje, festival of een zomerdag. De achterkant is gemaakt van elastiek, dus als je een groot hoofd hebt (zoals ik, haha) pas je hem ook.

Oorbellen Rose Drop - 6,50 euroWhaaah! So much bling. Helaas kan ik zelf geen oorbellen dragen die niet van zilver zijn, maar deze zijn heel leuk! De trend van rosé in sieraden is er nog steeds en ik begrijp wel waarom! Ook de druppelvorm vind ik chique.

Ketting Spring Lovers- 11,50 euro

Ketting Stylish Girl - 11,50 euro
Deze kettingen vind ik allebei zo mooi! De ketting met bruin-oranje stenen is mijn favoriet. Deze kettingen hebben allemaal een gemiddelde lengte, maar ze zijn ook allebei verstelbaar.

Hierbij nog een paar extra plaatjes om de sieraden wat beter te kunnen zien:
 Hebben jullie al zin in de zomer gekregen? Ik wel!

Voor de rest van alle sieraden kijk je op de site van Ce Musthaves. Wil je op de hoogte blijven? Like dan even de Facebookpagina, dan ben je er als eerste bij!

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!