Onderweg naar mij: Born Pretty Store (+COUPON 10% off)

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Born Pretty Store of ik wat producten wilde uitzoeken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik kende de webwinkel al wel, maar had er nog nooit iets besteld (geen idee waarom niet, eigenlijk). Ik vond het leuk om jullie te laten zien wat ik heb besteld én ik heb op het einde nog een kortingscoupon die jij kunt gebruiken als je iets leuks hebt gezien!

Ps. Het verzenden bij Born Pretty Store is wereldwijd helemaal gratis, zelfs bij een klein bedrag!Ik koos als eerste voor een wenkbrauwpotlood. Ik heb normaal gesproken altijd poeder, maar ik blijf altijd nieuwsgierig naar potloodjes. Met een potloodje kun je nu eenmaal veel sneller bijwerken dan met een poeder. Hopelijk is deze iets voor mij! Het potloodje kost 1,74$.


Een mini-beautyblender dupe! Dit lijkt me zo ideaal! De echte is vrij duur en deze kost omgerekend 1,50 euro. Super goedkoop natuurlijk. Ik ben heel erg benieuwd naar deze en hoop dat 'ie prettig werkt voor het aanbrengen van concealer.


Ik heb sinds een paar maandjes een iPhone 5C en ik moet zeggen dat het niet meevalt om er een leuk hoesje voor te vinden in de winkel. Gelukkig is daar eBay en BornPrettyStore. Dit iPhone 5C hoesje met waterdruppeltjes en ombre kleurtje vond ik super leuk! Het is bizar hoe goedkoop het hoesje is. Je betaalt hier 3,37$ voor, dus dat is minder dan 3 euro. Ik weet zeker dat deze gaat bevallen!


Nog een iPhone 5C hoesje! Ofja, zeg maar gerust 'hoes'. Deze is niet zo heel charmant misschien omdat hij zo dik is, maar dat is precies wat ik nodig heb. De laatste tijd heb ik mijn telefoon vaak laten vallen en ik ben bang dat ik een wat steviger hoesje nodig heb om de klappen mee te vangen. Deze vond ik erg vrolijk met alle kleurtjes! Het hoesje kost 4,84$, dat is rond de drie euro. Héél veel goedkoper dan een echte Otterbox.

Eigenlijk best saai, maar wel altijd handig zijn deze bovenstaande make-up sponsjes. Een sponsje kost 0,89$, dat komt neer op ongeveer 80 cent. Gewoon handig om te hebben! Ik stop deze in mijn MaxFactor Miracle Touch foundation.


Ik ben dol op spoolies en gebruik ze dagelijks voor mijn wenkbrauwen. Die die ik nu gebruik kon wel een vervanger gebruiken, dus ik koos voor deze vouwbare wimper-en wenkbrauwborstel! Naast een kammetje voor de wenkbrauwen zit er ook een kammetje voor de wimpers aan. Kost ongeveer 85 cent.


Als laatste ging ik tussen de schattige spulletjes kijken. Ze hebben namelijk heel leuke dingen, bijvoorbeeld notitieboekjes en pennen met printjes en patronen. Ik had nog een puntenslijper nodig voor mijn lippotloden, dus ik koos deze puntenslijper in de vorm van fruit uit. Deze kost ongeveer 0,85 cent.

Het is echt een aanrader om een keer op BornPrettyStore.com te kijken. Ze hebben zó ongelooflijk veel! Het is ook lekker goedkoop en er zijn veel spulletjes die je ideaal als cadeautje kunt geven. Het hoofdkantoor zit in China, dus het verzenden duurt wat langer, ongeveer 3 weken. Alsnog best redelijk én belangrijk, de verzending is gratis!

Als je iets hebt gezien waar je oog op valt, gebruik dan mijn speciale kortingscode ITG10!
Hiermee krijg je nog eens 10 procent korting op het gehele assortiment. Laat het me vooral weten als je iets hebt besteld, super leuk!


2 opmerkingen

  1. wat een leuke spullen heb je uitgezocht ♥ nu maar hopen dat het snel binnen is xx liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullen, ik werk ook regelmatig samen met ze :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!