Zes golden oldies: producten die ik al jaren gebruik

Soms gebruik je wat producten en denk je: 'hey, dat ik gebruik ik écht al heel lang!'. Dit gevoel heb ik best regelmatig, maar over sommige producten heb ik toch nog nooit iets geschreven. Daar moet eens verandering in komen! Ik laat je vandaag zien welke producten ik echt al jaren gebruik en altijd opnieuw koop.

1. Dove deodorant


Ik hartje Dove deodorant. Ik heb vrij gevoelige oksels (klinkt zo naar, haha!) en kan niet heel veel parfum en alcohol in een deodorant verdragen. Dingen als Fa en Vogue zijn echt niets voor mij. Ik denk dat ik al wel negen jaar Dove deodorant gebruik. Helaas heb ik soms een tussenperiode waarbij ik niet zo goed meer tegen de deodorant kan, dan gebruik ik een tijdje een andere. Toch kom ik altijd weer terug bij m'n vertrouwde Dove! De nieuwste variant 'Soft Feel' vind ik ook nog eens erg prettig ruiken. Mijn favoriete geuren zijn Cucumber, Invisible Dry en Soft Feel.

2. L'oréal Telescopic mascara in extra black


Hoe kon het ook anders... één van mijn eerste blogposts ging over de Telescopic mascara van L'oréal. Ik denk dat ik deze nu ongeveer zeven jaar in gebruik heb. Tussendoor gebruik ik wel eens een andere, maar eigenlijk komt niets echt in de buurt (behalve Chanel, maar qua prijs koop ik dan liever deze). De mascara kost 15,49 euro en je koopt hem onder andere bij Kruidvat en DA.

3. Sephora 8HR matifying pressed powder


Ohhh lieve Sephora, waarom ging je toch weg uit Nederland? Het is zó jammer dat Sephora weg is. Ik begon een jaar of vijf geleden met het gebruiken van dit fijne poeder. Dit is één van de weinige poeders die ik niet hoef bij te werken gedurende de dag. Kost 13,90 euro en is dus niet meer in Nederland te koop. Ik was altijd dol op de V&D Prijzencircus actie van Sephora, kennen jullie het nog? Drie producten voor tien euro! Wat een feest was dat.

4. Bodybutter van The Body Shop


Dit is waarschijnlijk voor veel bloggers een golden oldie: de bodybutters van The Body Shop! Deze zijn zó lekker. Ik leg ze vaak weg omdat ik ze simpelweg vergeet, vandaar dat ik nog zulke oude edities heb (Vanilla Bliss is van 2013). Als ik ze er weer bij pak, is het altijd weer een feestje. Mijn eerste bodybutter kocht ik zeker vier of vijf jaar geleden en ik zal ze altijd blijven kopen! De kerstcollecties zijn mijn favoriet.

5 en 6. Van der Hoog Clearskin day&night control en Van der Hoog gezichtsmaskers


Voor het gemak even twee favorieten op één foto, omdat het hetzelfde merk is: Van der Hoog! Ik heb gelukkig nooit een slechte huid gehad (afkloppen, afkloppen!) maar als ik een keer een puistje heb, gebruik ik de day&night control van de Clearskin lijn. Fantastisch spul! Zorgt ervoor dat puistjes snel weggaan maar het droogt je huid niet uit. Dit is denk ik mijn derde tube over een heleboel jaren.

Verder kunnen de maskers ook niet ontbreken. Ik kan me echt niet herinneren hoelang ik deze al gebruik. Misschien wel tien jaar! Sommige maskers doen niet bijzonder veel voor me, maar het is altijd een heerlijk relaxmomentje. De nieuwe maskers (goji, cupuacu en bamboo) en het oudje Amazing Avocado zijn favoriet.

Welke producten staan bij jou al jarenlang opnieuw in de kast?

3 opmerkingen

  1. Aaah, die Glazd apple geur is perfection!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Ik vind de body butters van the body shop ook erg fijn inderdaad. Ben net aan een meeeega pot begonnen, dus daar ben ik nog wel even zoet mee haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De maskers en Body butters gebruik ik ook! Die glazed apple vind ik echt heerlijk. <3

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!