Bestelling BornPrettyStore.com


Een paar weken geleden mocht ik een bestelling doen bij BornPrettyStore.com. Deze is inmiddels binnen en ik heb de producten al in gebruik! Ik wil je laten zien wat ik heb besteld en ik vertel je meteen hoe de producten mij bevallen.
Ik gebruik de mini beauty blender nu een week of twee en deze bevalt heel erg goed! Zoals je kunt zien is de zwarte nog nieuw en de gele al gebruikt. Ik heb hem schoongemaakt voor de foto, op de onderste kun je zien hoe hij er na gebruiken uit ziet. Ik vind de mini beauty blenders heel erg goed werken! Ik breng mijn concealer als het sponsje droog is en dep het een beetje. Nat gebruiken kan ook, het sponsje zwelt dan meer op en brengt de foundation nog luchtiger aan. Je kunt overal goed bij en de dekking is mooi natuurlijk. Absoluut mijn favoriete product uit de bestelling! De mini's kosten per stuk omgerekend ongeveer 1,40 euro.Ik heb een iPhone 5C en het is best lastig om daar hoesjes voor te vinden. In de winkel vind je ze sowieso niet. Gelukkig is er aan de andere kant van de wereld wél veel keus. Ik koos voor dit telefoonhoesje met waterdruppels in roze met wit. Het kleurt te gek bij mijn witte achterkant en het ziet er daarnaast ook nog eens heel echt uit! De kwaliteit is ook prima, hij beschermt mijn telefoon goed. Dit hoesje kost omgerekend ongeveer drie euro.


Dit dingetje is misschien heel onbenullig, maar ik ben er erg blij mee. Ik gebruik al tijden een wenkbrauwborsteltje dat aan het potlood van Catrice zit. Deze is erg vies en kan ik ook niet schoonmaken. Het was aan vervanging toe! Dit is een fijne vervaging omdat hij plastic is en ik hem dus gewoon schoon kan maken als dat nodig is. Dit borsteltje kost ongeveer 80 cent.


Daarnaast mocht ik kiezen uit een bepaalde selectie van producten. Ik kon hierin niet echt iets vinden, maar naar een wenkbrauwpotlood voor een lage prijs ben ik altijd wel nieuwsgierig. De kleurenselectie was best apart, ik heb daarom maar gekozen voor een grijs potlood (kleurnummer 04 op de website). Deze kan ik als normaal oogpotlood gebruiken.Op de foto komt het helaas niet zo goed over, maar dit potlood heeft een hintje blauw en paars in zich! Heel bijzonder deze kleur, ik ben er toch wel blij mee- ook al is het echt niet geschikt voor mijn wenkbrauwen. Het potlood kost ongeveer 2,75 euro.

Mijn absolute aanrader is de mini beauty blender voor concealer. Wat een topding! Daarnaast is het leuk om eens tussen de telefoonhoesjes te kijken, ze hebben super veel voor weinig geld. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis. Ik had mijn producten vrij snel in huis, binnen 14 dagen. Als je iets ziet op de website, kun je mijn kortingscode ITG10 gebruiken voor 10 procent korting.

Kende jij BornPrettyStore.com al?

*Ik heb deze producten gekregen, dit heeft geen invloed op mijn mening

1 opmerking

  1. ik doe zelf ook regelmatig samenwerkingen met bornprettystore, vind het hoesje erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!