Hema Fabulous Fluid lipstick 02 en 04


Hema komt allemaal met leuke nieuwe producten op de proppen en ik val daar natuurlijk voor! Eerst was ik al fan van de Soft Matte lipbalms, nu is het tijd voor een nieuw product: de Fabulous Fluid lipsticks. Ik vertel je wat ik er van vind.

Hema Fabulous Fluid lipstick- 4,50 per stuk


Ik ben eigenlijk heel saai. Er zijn heel veel gave, felle kleuren verkrijgbaar, maar ik koos voor twee vrij draagbare kleuren. Ik vond de andere ook heel mooi, maar te opvallend voor elke dag voor mij.


04 en 02! Op het eerste oog lijken ze behoorlijk op elkaar, maar er zit wel verschil in. Rechts (04) is meer roze, links is meer nude en heeft een heel klein hintje bruin.


Zoals je kunt zien, toch een verschil! Ik vind 04 persoonlijk net iets mooier, want ik heb iets met roze kleuren. Als je een meer aparte kleur zoekt is 02 je ding.

De Fluid Lipsticks hebben een aparte structuur. Ze glijden over je lippen als een lipgloss, drogen een klein beetje op maar voelen daarna alsnog een beetje lipgloss-achtig aan. Ik zou dit liever plaatsen onder de noemer lipgloss omdat het toch best plakkerig blijft. Daarnaast glimt het erg, wel mooi! De houdbaarheid is niet echt goed. Als ik iets drink of eet, moet ik meteen bijsmeren. De lipstick geeft behoorlijk af. Wel vind ik het mooie, goed dekkende kleuren! Er is veel keus, voor iedereen iets, en de prijzen zijn laag. Ik ben gematigd enthousiast.

Heb jij de Fluid Lipsticks al geprobeerd? Wat vond je er van?

3 opmerkingen

  1. Ik vind de tweede net iets mooier, als je heel goed kijkt zie je inderdaad verschil en dan is 04 ook meer mijn kleur! Staat je goed x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!