Random favorieten: beauty, verzorging en parfum

Hi allemaal,

De laatste tijd ben ik verslingerd aan een aantal producten. Deze wil ik heel graag met jullie delen. Verzorging, parfum, make-up, het gaat alle kanten op. Enjoy!


De Infallible Matte foundation heeft ervoor gezorgd dat ik mijn voorheen geliefde Catrice Nude Illusion foundation bijna nooit meer pak. Deze foundation is close to perfect: hij blijft langer zitten dan andere foundations, het is de goede kleur (wonderbaarlijk voor L'oréal) en de dekking is niet al te heftig. Ik zoek dat niet meer, omdat mijn huid de laatste tijd heel erg goed is. Geen reden om deze vol te smeren! Ik ben dol op deze topper.


Kwasten wassen wordt ineens heel erg leuk met deze fles Zwitsal shampoo. Ik kreeg hem op ons personeelsfeest bij een stand van Zwitsal. Je kon kiezen tussen shampoo en een wasgel, ik heb voor de shampoo gekozen omdat ik mijn kwasten daarmee kan wassen. Ik heb geen idee of je er ook op een andere manier aan een etiket kunt komen, maar leuk is het zeker!


Dit is een onverwachte favoriet! Ik kreeg hem gratis bij de dagcrème van Kruidvat tijdens een actie. Het grappige is dat ik de dagcrème helemaal niet zo fijn vind en de nachtcrème wel heel erg. Een voordeel bij een nadeel, dus!


Drie favorieten van Essence. Eerlijk is eerlijk, ik ben nooit echt heel geïnteresseerd geweest in Essence, behalve hun limited editions. De producten zijn fijn, daar niet van, maar ik ben toch geneigd om bijvoorbeeld foundations van een wat duurder merk te kopen. Soms kom ik opeens wél heel fijne dingen tegen. Het Oil Control Paper bijvoorbeeld, echt een uitvinding voor mij! Als ik mijn make-up bij wil werken gebruik ik eerst de papiertjes om het 'vettige' weg te halen. Mijn make-up pakt daarna véél beter, wat een topproduct. Ik zou willen dat ik dit veel eerder had gekocht. De kwast is net nieuw, enorm groot en zooo zacht. Heel fijn voor poeder. Over de XXL lipgloss schreef ik eerder deze blogpost.


De Repair&Shine shampoo en conditioner van Andrélon hebben echt m'n hart gestolen, zo fijn! Mijn haar ruikt heerlijk na gebruik en is fris en gevoed. Ik kan niet anders dan fan zijn.


Twee favorieten van Rituals! De Magic Balm heb ik van mijn moeder gekregen, heel prettig om te gebruiken voordat ik ga slapen om gebarsten lippen te voorkomen. De Fortune Scrub was een cadeautje van de ING bank, deze is zoooo heerlijk. Ik eet geen sinaasappel en mandarijn, maar de geur ervan is in verzorgingsproducten zoals deze wel heerlijk. Ik gebruik hem vaak om mijn handen een lichte scrub mee te geven.


Ik krijg, als ik deze geur draag, gegarandeerd complimentjes. Heel erg lief! Het jammere is dat veel mensen het merk niet kennen, dat is namelijk Bvlgari. De geur heet Omnia Coral en is echt fantastisch lekker. Jammer genoeg is de prijs minder leuk, de 40ml verpakking die ik heb kost 64 euro. Ik zou hem wel opnieuw kopen, maar dan wel als er een leuke aanbieding is.

Ken je een van deze producten? Wat vind jij er van?

2 opmerkingen

  1. Ik ben best wel benieuwd geworden naar die foundation. Lijkt mij erg fijn voor mijn huid. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten, de Kabuki Brush van Essence vind ik echt top!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!