Review: Andrélon Deluxe Repair&Shine shampoo en conditionerAndrélon heeft sinds een tijdje een nieuwe lijn, namelijk Andrélon Deluxe. Deze producten zijn wat duurder dan de standaard lijn, en geven je een waar luxe gevoel. Ik had een bonnetje om de producten met 50% korting te proberen, dus ik kon het niet laten! Ik koos voor Repair&Shine omdat mijn vrij droge haar veel verzorging kan gebruiken.

Andrélon Repair&Shine shampoo- 4,89 euro
Andrélon Repair&Shine conditioner- 4,89 euro

*Ik heb deze foto's drie keer opnieuw gemaakt en alsnog zijn ze niet zo mooi, helaas fotograferen de producten niet zo top. Hopelijk kunnen jullie erdoorheen zien :-)De verpakkingen zijn sowieso een stukje mooier dan de standaard paarse flessen! Ze deuken wel een beetje in als je ze gebruikt, ze krijgen ook wat krasjes. Los daarvan: ziet er goed uit.
Hierbij lees je wat meer over de shampoo! De shampoo bevat, net zoals de conditioner, amandelolie. Dit ruikt écht fantastisch! Heel erg lekker, alsof ik een dure shampoo van de kapper heb gekocht. De amandelolie staat in de lijst als 'Amygdalus Dulcis Oil' en dit ingrediënt staat vrij hoog op de lijst.

De shampoo schuimt fijn, ruikt ontzettend lekker en reinigt goed zonder te strippen. Met die glans zit het ook wel goed, ik merk het zeker na een paar dagen! Shine, shine, shine on...
En hierbij wat info over de conditioner plus de ingrediënten. Er zitten wat milde vormen van alcohol in en vooral veel siliconen. Ik heb daar zeker geen moeite mee, want ik gebruik het alleen in de lengten van mijn haar. Ook hier vinden we amandelolie vrij hoog op de lijst. Netjes! De conditioner verzorgt mijn haar goed, ik heb niet per se meer een olie of een ander product nodig voor in de puntjes. Dat zegt genoeg!

Ik heb besloten om geen voor-na foto's te maken omdat het verschil zo lastig te zien is. Mijn haar is van zichzelf namelijk héél sluik en glad. Jullie moeten me op mijn woord geloven! Ten eerste, wauw, de geur is geweldig. Het is echt luxe om mijn haar hiermee te verzorgen, ik hoop dat de lijn wat wordt uitgebreid met een spray en andere fijne producten. De shampoo schuimt rijkelijk en stript de hoofdhuid niet. De conditioner verzorgt goed. Kortom, een heel prima lijn met fijne producten! De prijs is wat hoger, maar dat vind ik het wel waard. De producten zijn, naar mijn mening, kwalitatief ook echt beter. Ik heb twee nieuwe favorieten en ga ze zeker opnieuw aanschaffen.

Heb je de producten al gespot of gebruikt?

2 opmerkingen

  1. Dat klinkt echt goed. Ik houd wel van siliconen in shampoo's. Daar gaat mijn haar van glanzen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik gebruik al jaren andrelon vind het een fijn merk, deze ga ik ook eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!