Stapelreview: Toni&Guy


Vandaag heb ik een stapelreview voor jullie! Ik heb vier producten van Toni&Guy die ik jullie ga laten zien. Twee van deze producten heb ik al langer in gebruik, de andere twee heb ik pas gekocht toen er een leuke actie was (40% korting). Ik vertel je wat ik er van vind.


Ten eerste de droogshampoo! De verpakking is mooi en strak. De droogshampoo kost 11,99 voor 250ml en ik vind dat persoonlijk vrij duur.Bovenstaand zie je hoe je het moet gebruiken. Je moet je handen nog even door je haar halen om er zeker van te zijn dat alle 'olie' is geabsorbeerd uit het haar. Je kunt ook enkel volume en textuur toevoegen met de droogshampoo.

Ik ben zelf echt géén fan van de meeste droogshampoo. Batiste, Andrélon, Kruidvat- ik heb ze allemaal gehad en ze bevielen me eigenlijk allemaal niet. Ik blijf altijd een 'vet' gevoel houden en een oplossing is het niet. Deze droogshampoo vind ik de beste die ik tot nu toe heb gebruikt, want: 1. de geur is fijn 2. mijn haar ziet er wel echt schoner uit en 3. ik kan het mooier in model krijgen. Los daarvan, ik houd wel het vettige gevoel waar ik niet van houd. Ik moet het gewoon wassen! Prima product dus, het ligt een beetje aan mezelf dat ik het niet fijn vind om droogshampoo te gebruiken.


Dit vind ik dan wel weer heel goed als ik vettig haar heb! Toni&Guy Casual Sculpting Powder. Kost 11,99 euro voor slechts 1 gram, maar je doet er toch best een tijd mee.


Het poeder is goed om een vettige aanzet te verhelpen en je kunt fixeren met een matte finish. Ik moet zeggen, ik vind de functie van Toni&Guy producten soms wel wat vaag. Ik leg je gewoon uit hoe ik het gebruik.

Ik gebruik dit poeder zoals ik een volumepoeder gebruik: bij de aanzet, terwijl ik mijn haar in stroken gescheiden houd. Het werkt heel goed als een soort droogshampoo, maar dan een 'droogpoeder'! Dit product is echt mijn favoriet geworden de laatste tijd. Het lost de vettigheid op, maar geeft me geen vies gevoel. Dat is wat ik met droogshampoo wel krijg. Heel fijn dus! Wel prijzig, maar gaat lang mee.


Over naar de Rough Texturiser! Een product met een beetje een vage functie wederom. Kost 11,99 euro.


Hierboven zie je hoe je het zou moeten gebruiken. Ik gebruik het iets anders, namelijk door mijn gehele haar. Als ik mijn haar een betere 'hold' wil geven (bijvoorbeeld als ik het opsteek of vlecht), is dit wel een fijn product. Het geeft je haar wat meer houvast. Ik moet wel zeggen dat het effect niet heel lang aanhoudt als je het als toupeer-product gebruikt, maar dat kan ook zijn omdat ik heel recht haar van mezelf heb. Niet per se een aanrader dit, wel fijn om te hebben. Ik zou hem niet opnieuw kopen, gok ik.Dan als laatste de Sea Salt Spray van Toni&Guy. Dit is een heel bekend product en ik heb deze al eens eerder gehad. Je sprayt het over je gehele haar en je haar kunt het een beetje draaien en wrijven voor een beachy look.

Dit product werkt wel goed! Ik heb wel veel van het product nodig om een beachy look te bereiken. Het werkt het beste als je je haarplukken draait en vervolgens nog haarlak gebruikt. Ook goed voor haar dat van zichzelf erg recht valt (mijn haar dus). Ook goed te combineren met het sculpting powder.

Mijn aanraders zijn het Sculpting Powder, de Sea Salt Spray en de droogshampoo als je op zoek bent naar een droogshampoo die je nog een redelijk schoon gevoel geeft.

Was jij al bekend met de producten van Toni&Guy? Wat vind je er van?

1 opmerking

  1. ik hou zo erg van deze producten ik heb de haarlak spray super!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!