WINACTIE: 20$ shoptegoed bij BornPrettyStore!

Hi allemaal!

Zoals jullie weten heb ik een samenwerking met BornPrettyStore en daar is nu iets heel leuks uitgekomen: ik mag namelijk een coupon van 20$ weggeven! Dat klinkt misschien als niet zo heel veel geld, maar je kunt er enorm veel van kopen. De prijzen zijn erg gunstig, dus hier kun je zeker een paar fijne kwasten, nagellakjes, telefoonhoesjes en andere dingen mee kopen.

Mijn favorieten lees je terug in deze blog.


Zoals je hierboven ziet is deze actie bestemd voor mensen die Instagram hebben! Nogmaals stap voor stap:

- Volg mijn account @irisxvi en @bornprettyreview
- Repost de foto en tag onze namen in het bericht
- Voor een extra kans kun je mij volgen via Bloglovin'.

Succes iedereen! Binnen nu en één week kies ik een winnaar uit.

2 opmerkingen

  1. Helaas heb ik geen Instagram, maar leuk dat je deze actie mag doen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hele leuke winactie ik doe mee !!! ik heb de foto al een tijdje geleden gerepost op instgram (dxffie.blogspot.nl) en jou en bornprettyreview erin getagd. Ook volg ik je al op bloglovin !!! Vandaag is de uitslag dus ik ben erg benieuwd.

    groetjes,

    Daphne Best

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!