GESLAAGD!

Lieve mensen,

De laatste dagen was het akelig stil op mijn blog, maar niet zonder reden: IK BEN GESLAAGD! Na bijna 5 jaar (een béétje vertraging, haha) heb ik mijn bachelor journalistiek in de pocket. Woensdag was mijn gesprek en ik had er gelukkig al wel een goed gevoel over. Ik ben uiteindelijk geslaagd met een 7! Van mijn ouders kreeg ik een iPad en een prachtige ring, dus ik ben helemaal gelukkig. Later gaan we nog eens uit eten bij de Griek.

Natuurlijk ben ik super blij, ik heb hier maandenlang naar uitgekeken, maar toch is het ook weer raar. Ik zal nooit meer naar de FHJ gaan (één keer voor het ophalen van mijn diploma), ik zal nooit meer gaan studeren en iedereen die ik op de FHJ heb leren kennen zal ik steeds minder vaak zien. Dat maakte me om eerlijk te zijn ook best wel verdrietig! Ik kan het officieel bevestigen: je studententijd is écht de leukste tijd van je leven.

Heel veel mensen vragen het me nu: wat ga je NU doen? Ik moet eerlijk zeggen, ik ben toch al stiekem volop naar vacatures aan het zoeken. Mijn roesje duurde niet zo heel lang, vandaag voel ik me alweer vrij 'nuchter', haha! Ik hoop de eerste tijd te kunnen 'experimenteren', lekker bloggen, blijven freelancen en kijken of ik dat allemaal uit kan breiden. Ik woon op dit moment nog thuis, dus qua financiën is daar ruimte voor. Als dit allemaal niet zo'n succes blijkt, ga ik solliciteren op voltijd functies.

Eerst ga ik natuurlijk lekker even genieten! Mijn vakantieplannen vertel ik jullie later nog iets over in een aparte blogpost. Wat doen jullie met het mooie weer?

2 opmerkingen

 1. Yaayy gefeliciteerd meid! Geniet lekker van het weer :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed! Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!