I Love Summer Tag

Hi allemaal!

'Vroeger' vond ik het heel leuk om tags in te vullen, maar dit heb ik al lang niet meer gedaan. Ik kwam deze week een tag tegen die ik graag in wilde vullen: de I Love Summer Tag! Uiteraard mag je de tag van me overnemen, hij is niet van mij. Benieuwd naar hoe ik deze zomer doorbreng? Lees verder!

Foto is van Doug the pug! Te schattig.


1. Wat is je favoriete ijsjes smaak?

Ik eet liever gewoon waterijs omdat dat wat gezonder is, maar héél af en toe eet ik een Magnum Raspberry en die vind ik zoooooo lekker.

Welke kledingstukken vind je in de zomer onmisbaar?

Eerlijk: ik ben niet zo van de mega zomerse kleding. Ik vind de meeste broekjes en jurkjes veel te kort- misschien leuk met maat 34, maar niet voor mij. Het is ook moeilijk om dingen te vinden die lang genoeg zijn (ik ben ongeveer 1.80, de meeste jurkjes lijken daar niet voor gemaakt te zijn). Daarnaast heb ik een hekel aan crop tops. Als ik een zomer item moet kiezen, kies ik voor een kimono van kant of andere heel luchtige stof. Daar kun je me (bijna) dagelijks in vinden.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Liefmans! Natuurlijk! En als het om non-alcoholisch gaat, kies ik voor Cola Zero en Spa Citroen.Wat is je lievelingsactiviteit in de zomer?

Als het écht heel heet is (denk 30 graden), ben ik het liefst aan het werk in de airco of zit ik binnen. Ik kan redelijk tegen de warmte, maar met heel heet weer vind ik verkoeling zoeken wel fijn. Saai he? Bij 'gewoon' warm weer, tot een graad of 25, ben ik natuurlijk graag op het terras te vinden. Gewoon bij iemand in de tuin chillen vind ik ook top.Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look er uit?

Ik heb niet per se een zomerse make-up look, maar in de zomer gebruik ik wel meer bronzer om een beetje 'bruinig' te lijken (ik blijf helaas altijd heel bleek). Hieronder mijn 'standaard' look.Wat is jouw favoriete zomerse liedje?

Alles van Shamir! Het is een beetje aparte muziek, maar hey, ik word er wel super blij van.


Welk zomerse gerecht eet je het liefst?

Voor uit eten blijf ik bij Grieks eten, maar dat vind ik altijd lekker eigenlijk. Daarnaast uiteraard barbecue! Wij doen het écht nooit, maximaal één keer per jaar, maar als we het doen ben ik blij.

Uit eten bij Odyssey II in Geldermalsen


Wat is jouw ultieme zomer DIY?

Ik ben niet zo'n do it yourself persoon eigenlijk, maar als ik dan één ding moet zeggen is het fruitwater en smoothies maken. Simpel, maar oké.

Wat voor geurtje draag jij zomers?

Ik maak niet heel veel onderscheid tussen zomer en winter parfum, alleen geuren als die van The Body Shop (hieronder) vind ik te zwaar. Ik draag nu Saharienne van Yves Saint Laurent, dat vind ik een lekkere zomergeur. Chanel Chance is ook één van m'n favorieten.Welke plannen heb jij voor de zomer?

Ik ben net terug uit Parijs en ben van plan om nog naar Barcelona te gaan omdat mijn vriendinnetje Jacky daar woont. Wanneer dat wordt, weet ik nog niet. Daarnaast wil ik ook nog naar Londen. Tussendoor natuurlijk werken en solliciteren voor meer werk.
Wat doen jullie deze zomer?

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!