New in: MAC Please Me


Verjaardagscadeautjes, daar word ik blij van! Van mijn lieve vriendinnetje Eline kreeg ik MAC Please Me, een prachtige lipstick waar ik het lang op voorzien had. Vandaag laat ik hem je kort zien en vertel ik je wat meer over de matte lipstick. Een kleine note: omdat veel van jullie de lipstick waarschijnlijk al eerder hebben gezien, houd ik het kort qua tekst :-)

MAC Please Me - 19 euro via DouglasDe verpakkingen van MAC vind ik persoonlijk heel gaaf, zwart met kleine shimmers. De lipstick ruikt typisch MAC, een beetje vanille achtig. Ik ben daar persoonlijk wel fan van: de meeste lipsticks die ik heb ruiken aardig chemisch.


Please me is een aparte kleur. Het is roze, maar heeft ook een klein hintje van bruin en rood in zich. Dit maakt dat het een goede nude kleur is, maar wél met een apart tintje. Bij mij valt 'ie best roze uit.


De lipstick is mooi mat en de dekking is heel goed. Je hoeft geen tien keer te stiften voordat de kleur er op zit. Daarnaast blijft 'ie best goed zitten: een uur of twee drie wil 'ie zeker wel overleven. Als ik iets ga eten of drinken moet ik toch wel echt bijstiften (ik snap sowieso sommige bloggers niet, hoe kun je nou acht uur achter elkaar een lipstick dragen? Doe je de hele dag niets en praat je tegen niemand? Haha).


Ik ben heel blij met MAC Please me en ik wil mijn lieve vriendinnetje Eline bedanken voor het cadeautje! x

1 opmerking

Thanks voor je reactie!