Plog 14/7: afspraak in Tilburg, schoenen, bijna jarig

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een keer een plog voor jullie. Ik vond het een beetje wennen om de hele dag aan foto's te denken, maar het is grotendeels gelukt! Het is nu kwart voor 9 en ik wilde de plog graag 'live' aan jullie brengen, dus ik beschrijf mijn avond niet helemaal (maar die is dan ook heel saai). Enjoy!


Goedemorgen! Ik word wakker in mijn prachtige broek van de Primark.


Ik eet vaker yoghurt als ontbijt, maar vandaag heb ik best een drukke dag. Ik neem twee boterhammen zodat ik langer vol zit.


Mijn kat heeft een omgekeerde dag: zij gaat slapen als ik opsta, haha.


Ik ga mezelf klaarmaken. Eerst even reinigen met Philosophy.


Tijdens het opmaken kijk ik tv (en ja er staat best veel rommel). Extreme Cheapskates!


Ik ga me opmaken.

Mijn favoriete poedertje van NYX is op. Ik heb me aangemeld voor de service van Douglas dat ik een mail krijg zodra hij weer wordt aangevuld, maar ik heb steeds niets.


Ik doe niet heel veel spannends met mijn make-up, ik wil er een beetje 'normaal' uit zien omdat ik een afspraak heb.


Ik check mijn mail. Vandaag heb ik een afspraak, verder had ik het deze week ook erg druk dus ik moet alles goed plannen en bijhouden.


Ik beantwoord wat mailtjes en ga aan de slag met een artikel over Skins Cosmetics. Dit moet vandaag af, dus ik begin meteen.


Als ik klaar ben check ik welke bus ik moet hebben in Tilburg. Ik moet om 2 uur bij Ringbaan West staan. Voorafgaand ga ik nog even snel naar Eindhoven om schoenen om te ruilen.


Ik doe nog snel een geurtje op voordat ik wegga. Het wordt Chanel Chance (niet op de foto).


Ik spring snel in de auto om mijn trein te halen. Ik vergeet bijna mijn Nikes, dom!


Dit is best een trieste dag: het is de laatste dag dat ik gratis OV heb! Het voelt heel raar: gelukkig heb ik binnenkort 40% korting, dan kan ik alsnog fijn met de trein reizen voor een betaalbare prijs.


Ik stap over in Den Bosch en twijfel of ik snel Starbucks zal halen.


Het wordt geen Starbucks, de trein komt er al aan! Hee.


Ik ga naar Eindhoven om mijn schoenen te ruilen. Ik vergeet bijna hoe ik moet lopen. Hier ben ik bijna bij Royal Sneakers (echt een aanrader trouwens).


Deze worden het! Ze heten Nike Roshe Run Jacquard en kosten 100 euro. Ik ben heel blij en trek de schoenen meteen aan. Zie ik er ook direct netter uit voor mijn afspraak :-)


De terugweg wandel ik, ik heb inmiddels best honger gekregen. Ik ga snel naar de Albert Heijn en koop wat dingetjes waarmee ik mijn dag moet overleven. Op naar Tilburg!


He bah, het is hier super vies weer! Ik heb een uur in de regen staan wachten, we konden heel slecht schuilen omdat het zo druk was. Ik heb een afspraak bij de GGD, namens Magazine de T maken ik een fotostrip voor ze (de foto's maakt de fotograaf, de rest regel ik). Het gaat over Sense (anticonceptie enzo).


De afspraak is voorbij! Het duurde een uurtje om alle foto's te schieten en alles te bespreken. Er is helemaal geen bushalte in de buurt en het regent zó hard. Ik besluit vrij ver te lopen en kom langs 'mijn' schooltje. Donderdag kom ik er voor het laatst, dan is mijn diploma-uitreiking.


Kijk nou hoe veel water er bij de bushalte ligt! Je kunt je indenken dat ik zelf ook zeiknat ben hier (ik had me voorgenomen om foto's van mezelf te maken maar dat wilde ik nu niet, haha)


Ik moet 10 minuten wachten en verveel me een klein beetje.


Ik luister James Blake. Ik word zo rustig van dit nummer, heerlijk.


Op weg naar huis!


In de auto. Het is nu half vijf. Ik rijd heel snel naar de Bruna om mijn OV stop te zetten. Dit ging zo snel dat ik geen foto heb gemaakt.


Ik stop even bij de Coop. Ik heb een nieuwe verslaving, deze crackers van Wasa. Ik moet echt oppassen dat ik niet een heel pak per dag eet, haha. Het is wel een gezond tussendoortje.


De buit! Ik koop Liefmans omdat ik morgen jarig ben. Ik ben niet zo van het bier, maar dit vind ik heerlijk. Kan er echt naar uitkijken zelfs.


Ik ben thuis en lees dit op Facebook. Ik moest zo lachen, sommige mensen kennen echt geen schaamte (maar er zit wel een kern van waarheid in dit stukje).


Na het vele lopen en de regen vandaag, ben ik best wel lui geworden. Ik kijk veel filmpjes, onder andere van Jaclyn Hill en MannyMua (MIJN FAVORIET!).


...En ik maak een maskertje! Deze is zo fijn, hij komt van Schoonheidssalon Amanda Hoogland (mijn collega) en het is oprecht het beste masker dat ik ooit heb gebruikt. Poriën worden kleiner, je huid blijft de hele dag mat en het ruikt lekker.


Het is nu avond en ik kijk tegen deze slinger aan! Morgen word ik alweer 22, woooh. Ik voel me serieus oud worden. De tijd dat ik uit keek naar mijn verjaardag is helaas wel voorbij, ik beleef het helemaal niet meer zoals 'vroeger'. Hebben jullie daar ook last van?

Vonden jullie het leuk om een plog te zien?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!