Today: PARIS!

Lieve allemaal,

Op het moment dat je dit leest ben ik al eventjes in Parijs (of ik ben onderweg, even kijken wanneer ik internettoegang heb :-)). Ik ben zo blij om hier eindelijk heen te gaan! Als ik er over terug denk is het heel raar dat ik nooit in Parijs ben geweest, ik ben namelijk vroeger met mijn familie heel vaak in Frankrijk geweest. Eindelijk kan ik deze bijzondere stad gaan ontdekken. Ik ga samen met een vriendin en we doen een busreis. Dit omdat we qua budget uit wilden kijken zodat we ter plaatse ook veel konden doen en aanschaffen. Een vliegreis had mijn voorkeur gehad, maar dit heeft ook wel iets, haha. Net als vroeger!
Ik heb gewoon blogposts klaarstaan voor jullie, ik moet alleen eventjes kijken wanneer ik deze kan posten. Wie weet is het internet erg slecht daar, maar ik ga er vanuit van niet.

Het belangrijkste: heeft iemand nog tips voor ons? We blijven vier dagen en gaan de meeste hoogtepunten wel zien/doen, maar tips op het gebied van winkelen en terrassen zijn zeer welkom. Let me know! Ik ben vrijdag weer terug, maar als het goed is merken jullie daar niets van.

Gaan jullie nog op vakantie?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!