Favorieten: juli

Altijd als het al ver, ver in de volgende maand is, begin ik eens te denken aan mijn favorieten van die maand ervoor, haha. Dit keer ben ik nog redelijk op tijd, een weekje te laat maar! Ik laat je zien welke producten ik ontdekte/herontdekte in juli en welke mijn favoriet werden.


Nars Albatross, natuurlijk! Je hebt er gisteren een heel uitgebreide en blije review over kunnen lezen. Ik houd enorm van dit product en ik zal zeker een nieuwe bestellen als hij ooit op gaat. Kost wel een aardige duit, maar gelukkig gaat 'ie lang mee.


Het Sephora MicroSmooth Baked Sculpting Trio vind ik fantastisch. Handig, compact en relatief niet heel duur. Sinds ik hem heb aangeschaft, heb ik hem elke dag gebruikt. Dit zegt wel iets, denk ik!


Ik en Eline werden een beetje verliefd op Bumble and Bumble toen we bij Sephora waren. Goed nieuws, dit merk is online ook gewoon in Nederland te verkrijgen. Dit poeder is écht fantastisch. Als je vettig haar hebt, is dit je beste vriend. Zoveel fijner in gebruik en qua structuur dan een droogshampoo, het ruikt fantastisch en is ook nog eens zuinig. Helaas is het wel prijzig, dit mini potje kost 12 euro. Ik hoop dat ik er heel lang mee ga doen!


Bij Carrefour in Frankrijk kwam ik deze tandpasta tegen en er werd enorm veel voor geadverteerd. Sorry trouwens, ik merk nu dat m'n favorieten nogal 'buitenlands' zijn, can't help it! Ik vond het zo gek, tandpasta met ice tea smaak. Ik kocht als grapje voor mijn zus, maar we zijn verslaafd. Deze tandpasta smaakt echt heel lekker naar thee, schuimt fijn en maakt heel goed schoon. Liefde!


Nog een buitenlands product (stahp it already, nu willen jullie dit allemaal kopen natuurlijk) is de softening facial mist van Sephora. Ik gebruik deze nét voor het aanbrengen van mijn foundation als een soort prepping mist en dat is zo fijn. Mijn foundation kan ik blenden als een droom en daarnaast is het resultaat veel natuurlijker. Hij was ook erg goedkoop, volgens mij betaalde ik hier 3,95 voor.


Ja! Hierbij gewoon een lekker, oerhollands product. Ik gebruik al jaren, maar dan ook echt al jaren Dove deodorant. Ik heb alleen nooit de Dove original deodorant gebruikt omdat ik de geur niet lekker vond. Te overheersend, te zeepachtig. Daar ben ik nu helemaal van teruggekomen! De andere deo van Dove die ik gebruikte (Invisible dry) werkte niet zo top meer, dus ik probeerde deze. Ik vind hem nu juist heerlijk ruiken, ik merk dat ik langer fris blijf en ik ruik na een wandeling deze deo in plaats van een zweetluchtje. Heel fijn. Kost maar 3,15 en is bijna altijd in de aanbieding, helemaal top.

Ken jij mijn favorieten? Welke producten gebruikte jij deze maand veel?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!