Review: Lush Toothy Tabs Breath of God

Hi allemaal!

Het voelt een beetje gek om te praten over tandpasta en dergelijken, maar toch is het wel een onderdeel van mijn beautyritueel. Zonder schone tanden zie je er gelijk een stuk onverzorgder uit. Ik kreeg van twee vriendinnetjes een Lush pakket voor mijn verjaardag en daar zaten Toothy Tabs in. Super leuk, ik was enthousiast om deze te proberen!

Lush Toothy Tabs - 3,95 euroDe Toothy tabs zitten in een schattig pakje dat vol staat met leuke tekstjes en afbeeldingen. In een pakje zitten 40 tabs. Als je twee keer per dag je tanden poetst, doe je er dus 20 dagen mee. Als je elke dag 1x poetst, vind ik de prijs wel schappelijk. Ik wissel het af. De gebruiksaanwijzing vind ik in elk geval al grappig.
Ik vind deze tekst wel apart: tandpasta is een gewoonte, tandpasta verpakkingen zijn slecht en blabla... ik koop dit product niet omdat ik het milieu niet wil vervuilen om eerlijk te zijn. Maargoed, dit is een keuze en afweging die je kunt maken. Als je helemaal voor het groene leven bent, zijn deze tabs sowieso geschikt.


Kan ik nog even een moment nemen voor de verpakking? Nee? Oke.


Sorry. We zijn nu klaar over de verpakking.


Dit zijn de tabs! Ze lijken op kleine stophoestjes. De geur is... apart. Ik weet niet, natuurlijk ben je voor je tandpasta iets mint-achtigs en fris gewend, maar dit is heel anders. Er zit vanille, venkel en sandelhout in. Mijn zus beschrijft dit als afval, ik zou eerder zeggen dat het voelt alsof je op een stukje hout bijt. Het is in elk geval erg wennen. Enne, smaken verschillen, dat blijkt wel.


Ik moet de Toothy Tabs één ding nageven: ze zijn klein, maar mega effectief. Mijn tanden voelden nog nooit zo schoon, het leek wel alsof ze gepolijst werden! Wauw, echt indrukwekkend. Alle tandplek was ook verdwenen. Heb ik een Breath of God? Nee, dat niet. Ik mis het frisse gevoel dat je na het poetsen hebt. Met de tabs voelen je tanden wel schoon, maar je mond is niet heel fris. Een mondwater is dus gewenst als je hetzelfde gevoel hebt als ik.

Deze smaak was niet mijn favoriet, maar ik zou de tabs wel opnieuw kopen! Het is een leuke manier om eens iets anders te proberen. Als je benieuwd bent zou ik zeker een sample aanvragen bij Lush!

1 opmerking

  1. Ah ik vind de toothy tabs ook erg fijn. En een halve is eigenliijk ook genoeg voor het poetsen

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!