Update: Essie stash

Hi allemaal,

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op Essie nagellak. Ik wissel vaak en graag af. Mijn potjes gaan vrij snel op omdat ik elke dag nagellak draag. Ik laat je vandaag mijn stash zien!Eerst de lichte kleuren! Dit zijn mijn favorieten. De kleur die ik momenteel het meest draag is Picked Perfect, dat is een lichtbruine kleur met een hintje roze. Staat prachtig en kan bij alle outfits. Ik vind Go Ginza mooi op zomerse dagen met lichte outfits. Wrap me Up vond ik persoonlijk niet geweldig, dit is een beetje een krijtachtige formule waardoor hij streperig lakt.Reds! Ik ben dol op rood, zeker in de winter. Op het moment draag ik deze kleuren dan ook niet zo vaak, maar zodra het weer kouder wordt is Skirting The Issue vaak op mijn nagels te vinden. Ik heb er hier zelfs twee van, zo mooi vind ik hem! Leading Lady vind ik ook geweldig, dat is met feestdagen echt een favoriet. Ik had hier eerst vier(!) potjes van, kun je nagaan.Blaaaauw, blauw, ik houd van jouuuu! Saltwater Happy is mijn laatste aankoop en die draag ik momenteel ook op mijn nagels. Truth or Flare is net een beetje meer grijs en The Perfect Cover Up is heel donkerblauw.Donkere kleuren, love it! Power Clutch heb ik mega vaak gedragen, dit potje is dan ook al voor de helft leeg. Helaas gaat de nagellak snel klonteren als hij over de helft is, dus deze kan bijna in de prullenbak. Partner in Crime is m'n minst favoriete kleur denk ik, ik draag hem niet zo vaak omdat ik denk dat 'ie bij donkere handen mooier staat.

Dit was m'n stash! Ik heb op dit moment 16 potjes. Voor veel mensen misschien enorm overdreven, maar van mij mogen het er nog veel meer zijn ;-) Ik draag ze echt allemaal afwisselend, dus het is niet voor de heb (ook al staat het heel mooi in m'n verzameling).


Zo ziet dat er uit in m'n stash! Ik heb allemaal bakjes uit oude Essence en Catrice schappen en daar passen deze potjes precies in.

Houd jij van Essie nagellak, of heb je liever een ander merk?

3 opmerkingen

 1. Wauw. Mooie stash heb je! Ik hou enorm van Essie maar helaas is mijn collectie ervan niet zo uitgebreid als die van jouw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stash heb je, ik heb denk ik maar twee lakjes van Essie :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej wat een berg met mooie kleuren en lakjes zeg! Jaloers! Ik heb eigenlijk niet een favoriete merk nagellak. Wel heb ik de meeste nagellak van catrice en maybeline. Nagellak blijft bij mij altijd minstens een week goed zitten. (zonder beschadigingen oid.) Vandaar dat ik nooit enorm veel geld wil spenderen aan een kleur nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!