YouTubers en bloggers: favorieten

Hi allemaal,

Nu ik iets vaker vrije tijd heb (thank god!!) heb ik tijd (of neem ik tijd, ook belangrijk af en toe) om in de avond of 's middags filmpjes te kijken op YouTube. De laatste tijd ben ik echt geobsedeerd door een aantal YouTubers en bloggers, dus ik laat je vandaag zien wie dat zijn!

1. MannymuaIK BEN ECHT VERSLAAFD AAN ZIJN FILMPJES EN IK HARTJE MANNY MUA. Alles wat hij gebruikt, wil ik ook gebruiken en alles wat hij aanraadt qua producten wil ik het liefst meteen bestellen. Ik moet altijd zo lachen om zijn tutorials en filmpjes, ik ben helemaal blij als er eentje online komt. Oh en, best raar dat een man beter is in make-up dan de meeste vrouwen, haha. Volg hem ook vooral op Instagram.

2. Jaclyn Hill


Ik heb Jaclyn Hill pas sinds een paar maanden terug ontdekt (HOE DAN? Ja, via Manny uiteraard) terwijl ze al jaren bezig is op YouTube, dus ik ben even een paar eeuwen aan filmpjes terug aan het kijken, haha. Naast dat zij mooie tutorials plaatst, vind ik haar persoonlijke video's ook tof om te zien. Het is echt zo iemand die niet opschept over d'r mooie en dure spulletjes en dat kan ik waarderen.

3. Patrick Starrr


Nog een favoriet, Patrick Starrr! Het mooie aan hem en Manny vind ik dat zij zó goed zijn in make-up, dat ze helemaal transformeren in een ander persoon. Daarnaast: Patrick Starrr is écht hilarisch. Gieren gegarandeerd als je zijn filmpjes kijkt (oh en liefde voor bovenstaande, want dat is natuurlijk de beste combinatie ooit).

4. Nikkietutorials


Gewoon lekker uit Nederland: Nikkie! Ik volg NikkieTutorials al eeuwen en moet zeggen dat ik het jammer vind dat de producten die ze gebruikt meestal én heel duur én niet in Nederland te koop zijn. Ook haar lipinjecties vind ik zonde. Los daarvan: haar wenkbrauwen, ik moet het hebben. Daarnaast, ze heeft écht skills.

5. Veracamilla


Vera, uiteraard Vera! Ik heb iets met haar omdat ik me heel goed met haar kan identificeren qua uiterlijk: we zijn allebei bleek (lichtste kleur foundation, holla) en hebben blond haar. Dit klinkt gek, maar als je reviews terugleest over producten, wil je toch dat iemand het heeft getest die enigszins op jou lijkt. Dat heb ik met Vera! Daarnaast vind ik haar fotografie erg mooi en ze blijft redelijk down to earth voor zo'n grote blogger. Haar website is één van de eerste die ik bekijk als ik 's ochtends opsta.

6. Diana


Ik moet zeggen dat ik niet diehard 'fan' van Diana ben, maar af en toe kijk ik in één klap alle video's terug. Ik vind het van haar zo leuk dat ze in Amsterdam woont! Dat zie je terug in de vlogs en dan droom ik altijd een beetje weg :-) Daarnaast vind ik dat zij als een van de beste haar vlogs in elkaar zet qua muziek, knippen en sfeerbeelden, het is heel prettig om naar te kijken allemaal.

7. 'Loz' Lauren Curtis


Uit Australië, Lauren Curtis! Net zoals met Vera vind ik het fijn dat Lauren bleek is, ik kan dus echt checken hoe de producten werken op een lichte huid (ook al is zij nogal fan van de bruiningsspray, haha). Ze gebruikt ook regelmatig drugstore producten die gewoon in Nederland te koop zijn, ook prettig. Daarnaast zijn haar vlogs en routines zo leuk en schattig om naar te kijken!

Voornamelijk een aardige afwisseling tussen Amerika en Nederland, dus! Ik kijk nog wel meer YouTubers, maar dit zijn de 'vaste' mensen die ik echt zou missen als ze niet meer zouden uploaden.

Wie vinden jullie het leukst?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!