New in: Yves Saint Laurent Black Opium


Sommige parfums hebben iets bijzonders waardoor je er verslaafd aan raakt. Bij mij gebeurde dit bij Chanel Mademoiselle, Narcisco Rodriguez For Her en bij Dolce&Gabbana The One. Een paar dagen geleden gebeurde het nogmaals, nu bij Yves Saint Laurent Black Opium.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum- 88,75 via Ici Paris XL

Wat Ici Paris XL zegt over de geur:

"Yves Saint Laurent stelt u Black Opium voor, zijn nieuwe ROCK CHIC geur. Gevaarlijk hedendaags, Black Opium is met zijn koffie, vanille en oranjebloem bijzonder verslavend. Bezwijk aan deze nieuwe generatie oosters toetje en laat u meenemen in zijn extatische spoor van elegantie en moderniteit. Gedurft? Misschien. Verslavend, elektrisch? Absoluut."


Top- Roze peper, oranje bloesem
Hart- Jasmijn, koffie
Basis- Vanille, cedarhout en patchouli

Ik heb Black Opium nu een aantal dagen in gebruik en het is een verslavend lekkere geur. Black Opium:

- is een kostbare geur, voor 50ml betaal je 88 euro. Dat is nogal wat.
- is niet een geurtje dat je overdag draagt als een lekkere, frisse geur. Dit is zwaarder geschut, denk aan een avondje stappen of een avond waarop je veel van plan bent met je partner ;-)
- ruikt als een kruidige, oriëntaalse geur. De koffienoten zijn niet overheersend, maar als je dit echt vies vindt is het niets voor jou. Dit geldt ook voor vanille. Houd je er niet van? Skip deze geur.
- is een geur die héél lang blijft hangen en erg sterk is. Denk aan dat je hem sprayt op je kleding en je de geur de dag erna nog even goed ruikt. Ik ben daar enorm fan van, maar veel mensen zijn van de frisse luchtjes die niet heel zwaar zijn en dat is deze geur niet.Ik ben nu al helemaal verslaafd aan dit parfum. Ik draag hem wel overdag, ook al is het meer een avondgeur. Ik ben nu eenmaal een type mens voor vrij zware, aanwezige luchtjes. Ik ruik, bij mij, weinig bloemigs terug. Het parfum is vooral kruidig en sexy. Geen parfum voor (jongere) meisjes meisjes en vrouwen die van heel bloemige geuren houden. Je kunt Black Opium sinds kort in twee varianten aanschaffen, namelijk Eau de Parfum en Eau de Toilette. Mocht je de geur lekker vinden maar bang zijn voor hoe sterk 'ie is, kies dan zeker de Eau de Toilette. Scheelt je ook nog een paar euro.

Ken jij Black Opium?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!