Review: L'Oréal Miss Manga PUNKY mascara


Waarschijnlijk kennen jullie allemaal de Miss Manga mascara van L'Oréal. Een prima mascara, vind ik. Toch was ik niet overtuigd genoeg om hem nog eens te kopen. Afgelopen zaterdag was er bij Kruidvat een dagactie: de Miss Manga Punky mascara kostte slecht 3,99! Ik had sowieso een mascara nodig, dus ik besloot deze een kans te geven.

Miss Manga Punky mascara- 14,99 adviesprijs


De Miss Manga mascara heeft een heel ander borsteltje dan ik gewend ben. Het is sowieso van plastic en lijkt totaal niet op het 'ouderwetse' mascara borsteltje. De reclame voor het product doet verklappen dat je er een behoorlijk heftig effect mee kunt krijgen... dat kan een voordeel zijn voor mensen met heel korte wimpers, maar ik kom dan in de spinnenpoot-gevarenzone.Ik ben behoorlijk in de gevarenzone.


Links op de foto draag ik oogschaduw én een heel dunne laag, rechts draag ik twee lagen. Dit is precies hoe ik mijn mascara vroeger te gek vond: zo.veel.mogelijk. Ik ben daar nu wel een beetje klaar mee, ik word oud ;-). Ik ben toe aan een iets meer natuurlijk resultaat en dat is lastig met deze mascara. Één laag is meteen behoorlijk heftig. Er komt veel product van het borsteltje af, de kleur is pikzwart en m'n wimpers gaan heel snel aan elkaar plakken. Hmm. Dat klinkt erg negatief, maar alsnog vind ik dit beter dan dat ik duizend lagen aan moet brengen om hetzelfde effect te bereiken. De mascara vlekt wel een beetje op de huid, maar ik ben nog maar weinig mascara's tegengekomen die dat niet doen.

Zou ik deze mascara aanraden? Ik weet het niet. Het hangt er een beetje van af waar je naar op zoek bent, maar één ding is zeker: zoek je volume en véél, heel veel lengte, dan hoef je niet verder te zoeken.

1 opmerking

  1. Jammer dat hij meteen zo heftig is. ''Punky'' zegt ook wel meteen genoeg over de mascara. Ik ben ook meer van de wat natuurlijkere wimpers.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!