Favorieten en niet-zo-favorieten: september 2015

Het is OKTOBER!! Het wordt steeds sneller donker, de temperatuur daalt en we trekken onze winterjassen langzaam weer uit de kast. Voordat dat laatste zo ver is, blik ik nog even terug op september. Voor het eerst deel ik ook mijn niet-zo favorieten met jullie.

Favorieten


Black Opium is in één woord GODDELIJK. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een parfum sinds Mademoiselle van Chanel. Het is zwaar, blijft lang hangen en is qua geurnoten op m'n lijf geschreven. Lees mijn review hier terug.


Ik ben zo'n beetje de laatste op aarde die deze primer heeft ontdekt, maar oké. Ik heb het over de Fix&Perfect pro van Rimmel. Ik vind deze primer heel erg fijn! Niet mega siliconenachtig, maar het maakt mijn huid wel een stuk egaler en ik ga er niet heel snel door glimmen. Erg fijn vind ik hem, gelukkig is de prijs ook fijn (9,99 euro).


Ik ben dol op het Nudes palette van Maybelline. Ik ben absoluut geen oogschaduw-freak, maar sinds ik dit palette in bezit heb gebruik ik hem meerdere keren per week. Dat is voor mij een groot wonder, hartjes! Er zitten een paar kleuren in die ik geweldig vind, zoals 2, 5, 8 en 9 (links-rechts-boven-beneden). Ik vind dit een topper.Dit is misschien een saaie favoriet, maar wel een goede tip voor liefhebbers van fijne geuren: de scented wax bars van Bridgewater Candle Company! Ik heb nu de geur solitude en ik heb nooit zoiets geroken. Heel zacht, maar ook spannend, een beetje vanille-achtig. Deze wax ruikt veel beter dan Scentchips en gaat een uur of 6 mee per blokje. Één bar kost 5,99 euro, maar de prijs verschilt per winkel heel erg.

Niet-zo-favoriet


Ik was helaas niet zo'n fan van de Miss Manga Punky mascara. Naarmate ik hem vaker gebruik, vind ik hem steeds minder fijn. Mijn lange wimpers veranderen in één grote klonterpartij. Ik denk dat ik deze mascara aan iemand anders ga geven.


Verder was ik niet helemaal te spreken over de geurstokjes van Rituals. In het kort: ik vind ze te duur voor de kwaliteit. De vloeistof gaat snel op, het verspreidingsgebied van de geur is niet groot en de geur vind ik helaas ook een beetje tegenvallen. Ik ga de grotere verpakking nog wel een kans geven, maar dan ga ik voor de vijgengeur.

Wat waren jouw favorieten en niet-zo-favorieten deze maand?

1 opmerking

  1. Amazing post dear! I love it:)

    www.theprintedsea.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!