Vijf tips voor een avondje ultiem chillen

Ga eens bij jezelf na: wanneer had je eens écht tijd voor jezelf? Bij mij schiet het er vaak bij in- ik denk niet aan mezelf, maar aan doorgaan en moeten. Soms is het goed om alles even los te laten. Vandaag een paar tips voor een avondje ultiem chillen met de billeeeennnnn!

1. Lees een boek (geen thriller of iets anders heftigs)


Een 'los' boek, bijvoorbeeld Style of Beauty van Lauren Conrad, is heerlijk om door te bladeren als je even rust nodig hebt. Het is een boek met fijne foto's, je leert er iets van en komt er van in een 'cocoon-mood'. Ik zou persoonlijk geen heel zwaar beladen boeken lezen, daar word je alleen maar scherper door terwijl je wil ontspannen.

2. Thee en chocolade


Ik hartje thee. Het liefst drink ik de hele dag door thee, alleen is het zo lastig meenemen als je 'on the road' bent. Kruip in je dekentje, drink een grote kop thee... natuurlijk mag je ook wel eens zondigen. Dit doe ik het liefst met chocolade. Hmmm..

3. Kaarsen en relaxmuziek


Kaarsen, met of zonder geur, dragen voor mij bij aan een avondje ultiem chillen. Het geeft een warm en gezellig gevoel als de kaarsen aanstaan. Ik ben daarnaast fan van een fijne geur in mijn kamer. Ik slaap er zelfs beter door! Nog een ideale tip om beter te slapen: yoga en meditatiemuziek. Check hieronder een voorbeeldje:


Zoek eens op 'relax', 'yoga' of 'meditation music'. Zoooo ontspannend. De een is prettiger om naar te luisteren dan de ander, je moet er even aan wennen. Ik zet dit graag aan als ik last heb van stress en drukte. Ik word er zelfs een beetje slaperig van, haha!

4. Verzorg je handen/nagels


Je handen en nagels verzorgen: erg belangrijk, maar ik doe het niet zo vaak. Dat is jammer, want als ik in pyjama mijn nagels mooi zit te maken, ben ik helemaal in de relaxmodus én het resultaat mag er vaak wezen. Je neemt echt een momentje voor jezelf en je hebt er nog iets aan ook. Dit moet ik zelf vaker gaan doen! Mijn favoriete nagellak is van Essie en ik gebruik graag Dove DermaSpa handcrème.

5. Smeer jezelf mooi en zachtJe voelt jezelf beter als je lekker ruikt, daar ben ik van overtuigd. Als je jezelf ook nog eens laat masseren terwijl je ruikt naar vanille of appeltjes, kan het leven niet veel beter worden. Gun jezelf een maskertje, draai een hoge knot op je hoofd en trek je ergste onesie aan. Enjoy!

Wat doe jij om tot rust te komen?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!