Last-minute kerstshoppen: High(er) end

Twee dagen geleden konden jullie mijn budget-aanraders voor de feestdagen zien. Ik heb vandaag een vervolg gemaakt: high-end producten! Dit zijn producten die wat duurder zijn- dus als je wat meer te besteden hebt of gewoon één mooi cadeautje wil geven. Uiteraard voor vrouwen (het blijft een vrouwen-blog, haha).
Yves Saint Laurent Black Opium- 88,75 euro via Ici Paris XL

We beginnen met mijn duurste aanrader: Black Opium van Yves Saint Laurent (voor review, klik hier). Ik heb zelf de eau de parfum versie, maar sinds kort bestaat er ook een eau de toilette versie. Geschikt voor heel veel (jonge) vrouwen vind ik. Een echte avondgeur, zo zwoel en lekker!


Mac lipstick - 19,50 euro via Douglas

Ik denk dat er oprecht heel weinig vrouwen zijn die niet blij worden van een lipstick. De een houdt van gewaagd, de ander wat minder- maar dat weet je waarschijnlijk wel van diegene aan wie je het cadeau doet. Een Mac lipstick is altijd goed. Niet héél duur, maar wel een wat chiquer cadeautje.


Mooie, fijne kwasten (Real Techniques, Zoeva, Ecotools) (tussen 9,99 en 34,99 euro)

Een goede kwast kan heel veel doen voor je make-up. Ik merk dat er nog steeds heel veel mensen zijn die denken dat ze met een mooie foundation of blush binnen zijn. Persoonlijk vind ik de kwast misschien nog wel belangrijker. Hier een paar van mijn favorieten: Ecotools blushkwast, Real Techniques blush brush en Zoeva 104 buffer. Deze zijn geprijsd tussen de tien en twintig euro. Een set is al helemaal leuk om te krijgen: deze liggen rond de 35 euro (Real Techniques).


Een Lush pakket

Ik HOUD van Lush. Wat ik ook krijg of koop, ik heb nog nooit iets gekregen waar ik niet zo blij mee was. Het allerleukst is natuurlijk om een super groot pakket samen te stellen óf een cadeaupakket in de winkel te kopen (dat zit super leuk verpakt). Ik ben groot fan van Cup O'Coffee, BIG Shampoo, Enzymion moisturizer en alle badbruisballen. Yummm.Luxere haarproducten

Haarproducten vind ik niet zo heel leuk om zelf te kopen (heel duur, vaak) maar des te leuker om te krijgen. Mijn persoonlijke aanraders zijn het CHI Keratin Silk serum, het Moroccanoil treatment, Keune/Redken producten en natuurlijk de Moroccanoil giftset. Bij John Beerens heb je vaak ook mini's, dus kun je zelf een hele set samenstellen.


Cotton Light Balls

Mijn laatste aanrader is niet beautygerelateerd, maar wel héél leuk: een lichtsnoer en cotton light balls! Je kunt deze via de originele webshop kopen, maar Xenos verkoopt ook soortgelijke balletjes. Ook kun je deze via eBay kopen. Een snoer kost rond de tien euro, en een balletje ongeveer 75 cent- één euro per stuk. Ik heb zelf een lichtsnoer met dertig balletjes, dit kost dus rond de 35-40 euro. Je kunt het hier zo gek maken als je zelf wil.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!