Iris verhuist #1: dít wil ik in mijn appartement!

Ja, ja. Ik zie je denken: maar je hebt toch een beautyblog? JA! Klopt. En dat gaat ook zeker niet stoppen. Maar op dit moment zijn er meer dingen die mijn leven beheersen, waaronder VERHUIZEN! Het duurt nog maar drie weken voordat ik verkas naar mijn eigen plekje. Dit betekent dat ik van een (bijna) leeg iets mijn eigen stek ga maken. Ik wil je meenemen in dit proces!

Jullie wisten het al, maar ik kon nog geen foto's laten zien. Daar wilde ik namelijk mee wachten totdat mijn krabbeltje officieel onder het huurcontract stond. Een weekje geleden was het eindelijk zo ver: de handtekening staat, ik ga verhuizen. Het is officieel en er is geen weg terug. Hier boven zie je een paar foto's van de huidige staat en meubels (dit is hoe de vorige bewoonster het had ingericht).

Wat jullie nog niet van me wisten is dat ik echt heel erg van interieurdingen houd. Hoe ik vroeger kon walgen van 'home sweet home' bordjes en andere kitchdingen met stomme teksten, ben ik 360 graden gedraaid. Ik werd bijvoorbeeld helemaal enthousiast van het filmpje van Cynthia.nl waarin ze een meubeltje opknapte. Daarnaast ben ik ineens fervent aanhanger van acupoflife.nl. To the point: ik wil ook op mijn blog iets meer kwijt over interieur, omdat ik er oprecht van kan genieten als dingen perfect bij elkaar passen.

Ik heb het geluk dat ik dingen mocht overnemen van de vorige eigenaresse. De bank bijvoorbeeld, de vloer, het bureau en de eettafel met stoelen. Toch is er nog genoeg plek vrij om mijn eigen stijl door te voeren. Dit maakt me blij! Ik wil graag items met jullie delen die ik leuk vind! 

Niets hiervan is #spon, ik ben gewoon oprecht fan van Kwantum, vandaar dat deze winkel er vaak in voorkomt.



Wat ik nog niet heb, is een lamp voor aan het plafond. Ik ben erg fan van zowel een simpele als industriële stijl, dus vandaar mijn keuzes. De eerste met meerdere bollen heb ik ook al bij Ikea gespot- die vind ik zo ontzettend leuk! Ook vind ik koper nog steeds tof, zolang ik er niet in doordraaf ;-)


Dan nog een paar dingetjes waar ik mijn oog op heb laten vallen. Ik zie overal open kastjes zoals links en rechts en ik vind dat zo ontzettend chique! Ik wil het. Gaat wel veel stof vangen, maar wie mooi wil zijn... De bijzettafel heb ik al gespot in de winkel- die vind ook heel leuk en stijlvol!


Wat ik dus al wel heb, is een bank. De bank die ik heb overgenomen is grijs, dus daar passen gelukkig veel kleuren bij. Persoonlijk word ik op dit moment erg blij van (licht) geel in het interieur, dus ik zou het graag vrolijk willen maken met gele en witte kussens. Deze zijn allemaal bij Hema verkrijgbaar en super betaalbaar.


Verder heb ik nog deze stoel gespot. Ik denk dat 'ie waardeloos zit, maar ik zie hem al helemaal staan met een schapenkleedje (nep natuurlijk) eroverheen. 

Deze video wilde ik overigens ook nog even delen, hier komen echt zo veel leuke items in voor! Ik baal ontzettend dat ik het wandplankje en het bijzettafeltje van Kruidvat heb gemist.


Oh en, het meubeltje van Cynthia:


Goed, ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat meer te lezen over mijn verhuisavontuur en over hoe ik de boel wil gaan inrichten. Ik begrijp dat afbeeldingen van een website wat minder boeiend zijn dan 'the real deal', maar als alles eenmaal staat ga ik het uiteraard delen met jullie! Ik heb er zo veel zin in!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

12 opmerkingen

  1. Ik vind dit nu al een leuke serie! Ik wil ook graag zo'n wandrek/laddertje in mijn huis, vind dat er zo leuk uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap helemaal dat je hier over wilt schrijven! Het lijkt me zo leuk om je eigen plekje in te richten <3 Ik haal mijn inspiratie vaak van Pinterest, vind het vooral leuk om 'Ikea hacks' te zoeken, hierbij toveren ze vaak een simpel ikea meubel om tot een parel! :) Liefs, Sija

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat onwijs leuk dat je ons gaat meenemen in dit proces! Heel veel plezier met de voorbereidingen :-) Fijne zondag, meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeeeh allemaal heel tof! Die lampen ook joh, vind koper heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh heerlijk zeg, een nieuw plekje! Die kuipstoelen en lampen met losse bollen zijn heel tof ��! Zelf haal ik mijn inspiratie vooral uit Pinterest en uit VT wonen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk stekkie ga je straks krijgen zeg! Zo'n open kastje vind ik ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat leuk! Ik snap wel dat je hier mee bezig kan zijn, inrichten is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om met je mee te verhuizen :) leuk ter afwisseling van beauty artikelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha, die stoeltjes wilde ik ook! Alleen inderdaad ik vond ze niet zo fijn zitten hihi. En Kwantum heeft inderdaad veel leuks hoor, ik snuffel er wel eens rond.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Interieur heeft ook mijn hartje gestolen! Ik moet zeggen dat ik bij de HEMA altijd ontzettend leuke dingen tegen kom. Maar ook bij de H&M Home afdeling staan soms leuke dingen online. Voor de rest vind ik Jysk ook een leuke Scandinavische winkel waar ik ook wel wat inspiratie uit haal. En natuurlijk de oude vertrouwde IKEA. Wanneer je wat tijd hebt zou ik ook zeker even kijken bij de blokker voor leuke decoratie dingetjes en bij de Sostrene Grene heb je soms ook erg leuke dingen. En last but not least de kringloop heeft soms ook echt pareltjes. Hoop dat je er wat aan hebt! :). Ik ben benieuwd naar je komende interieur posts!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben ook nog steeds op zoek naar inspiratie hoor! Dat blijft de komende tijd nog wel hihi! Zo leuk om rond te snuffelen. Wij hebben veel bij de kringloop gehaald en zelf gerestyled.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Héél leuk dat je nu ook over interieur wil gaan bloggen! Je spreekt jezelf wel tegen wat betreft de "home sweet home-bordjes": je zegt dat je er eerder van walgde en nu 360 C omgedraaid bent (verwijzend naar o.a. Cynthia.nl). Maar Cynthia is echt niet van de home sweet home-bordjes... Integendeel :)
    Ik hoop jij ook niet ;)
    Ben verder heel benieuwd naar het eindresultaat, hopelijk zonder teksten..Haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!