Musthaves voor een dagje strand met oa. waterproof telefoonhoesje!

Het zomerseizoen komt nu echt heel dichtbij! Ik laat je vandaag een aantal musthaves zien die jij in je strandtas moet hebben deze zomer. Wat dacht je van een waterproof telefoonhoesje waar je veilig mee aan het strand kunt liggen? Of een spray met SPF die je gewoon lekker over je make-up heen aanbrengt? Lees verder!

Donut handdoek via Radbag, Unicorn via Megagadgets.


Functioneel telefoonhoesje
We moeten er uiteraard allemaal niet aan denken dat onze telefoon per ongeluk in het water terechtkomt. Het kan ook zo zijn dat je met je natte bikini vol op je telefoon ploft. Geen probleem! Hoesjes-outlet heeft een ruime keuze uit waterproof telefoonhoesjes voor Iphone 7 en nog veel meer toestellen, bijvoorbeeld de spidercase. Die ziet er gaaf uit en kan tot wel twee meter diep in het water.

Ook handig: een telefoonhoesje waar je meer in kwijt kunt! De Verus Slide Case is een telefoonhoesje waar je ook je belangrijkste pasjes in kunt stoppen. Op die manier hoef je geen portemonnee meer mee te nemen. Ook ideaal voor een avondje stappen.


Zonnebrand voor over je make-up

Elke dag doe je je best om er zo goed mogelijk uit te zien, ook als de zon schijnt. De meeste zonnebrandcrèmes zijn echter niet zo vriendelijk voor je make-up basis. De La Roche-Posay Anthelios spray kan gewoon over je make-up worden gebruikt. Ik schreef er eerder deze review over en ik ben nog steeds helemaal fan!

Hippe badhanddoek

Té leuk om niet te delen; de trend van de ronde badhanddoeken. Vergeet je super dikke of afgerafelde handdoek: een dunne, ronde handdoek is onmisbaar deze zomer. De donut-handdoek op de bovenstaande afbeelding kost 29,95 euro. Als je creatief bent kun je er natuurlijk zelf eentje maken van een lap stof.

Drijven in een unicorn

Deze zomer kunnen niet genoeg opblaasbare dieren en andere gekke dingen zien. Deze grote unicorn kost 34,95 euro en je kunt er met twee personen op. Oh en, met de hoesjes van Hoesjes-outlet neem je je telefoon dus gewoon mee op de unicorn. Zo kun je selfies maken zonder dat je telefoon verdrinkt.

Nu heb je alleen nog een stel vrienden, lekker eten en drinken nodig! Wat is volgens jou een onmisbaar artikel op het strand?

Dit artikel is een samenwerking met hoesjes-outlet.

4 opmerkingen

  1. Zo'n waterproof hoesje moet ik echt hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil alles wel hebben! Vooral die handdoek en spray. �� Ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ik vind die ronde handdoeken zo mooi! Ik heb laatst een mooie en zeer budget gekocht bij Action!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!