Anti-haul: producten die ik NIET ga kopen #2

Hola senoritas! Het is weer tijd voor een anti-haul! In een anti-haul mag je lekker losgaan over alle producten die nieuw zijn, maar die jij vooral niet gaat kopen. Jullie reageerden zo goed op mijn vorige anti-haul dat ik weer met mijn best heb gedaan om producten te onthouden die iedereen lijkt te willen/kopen, behalve ik! Kijk je mee?Alle mogelijke merchandise van YouTubers

Het is net alsof elke YouTuber ter wereld met een eigen merchandise lijn komt. Aan de ene kant logisch want why the fuck not, sommige mensen zijn gek genoeg om alles maar te kopen. Aan de andere kant... zitten we echt te wachten op een trui met de tekst 'use code James for 10% off'? Daarnaast vind ik sommige producten nog best duur. Ik zie het echt als geldklopperij. Maargoed, genoeg mensen die het wél leuk vinden, dus YOU DO YOU. Ik kan deze mensen nog zo leuk vinden, maar ik ga de producten zeker niet kopen.


Rihanna (Fenty) Galaxy oogschaduw

Ik wil absoluut niet vervelend doen over de Rihanna/Fenty collectie, maar dit palette... nee. Ik zag verschillende reviews en de conclusie was dat deze oogschaduws fijn zijn als een soort toppers. Ik ben zo klaar met alle 'toppers', lip toppers, oogschaduw toppers... Je wil niet tientallen euro's betalen voor een oogschaduwpalette met matig pigment. Dan kan er nog zo leuk bij staan dat dat de bedoeling is... nee. Dan ga ik wel naar de Claire's of ik koop een palette van essence.
Regenbogen overal

Zeg nooit nooit, maar ik zeg wel voorlopig: ik ben momenteel helemaal klaar met regenboog highlighters. Elk nieuw product dat nu nog uitkomt, is naar mijn mening ook een beetje te laat. We weten allemaal dat de meeste regenboog highlighters niet eens echt goed draagbaar zijn. Elk merk heeft het geprobeerd en wat mij betreft is het nu gewoon klaar. Tot ziens, regenboog! Misschien tot ooit, als je een betere uitvoering krijgt.Skin Patch peeling 'foundation'

Heel vreemd, maar toch populair: de Real Skin Patch van not4you. De 'primer' van not4you belooft een laagje tussen je eigen huid en foundation te vormen. Een soort van primer voor de foundation dus, maar toch niet. Eigenlijk vind ik het idee best briljant. Mensen met acne zouden er serieus iets aan kunnen hebben. Het ding is wel dat de foundation heel makkelijk barst op je gezicht. Hmmm... dan is het hele effect eigenlijk weg. SKIPPEN!


GlamGlow Glowstarter moisturizer

Hier ben ik een klein beetje bevooroordeeld, gelukkig maar! Bij mijn Douglas bestelling kreeg ik een sample van de GlamGlow Glowstarter. Dit is een soort primer met een glanzend en glowy effect. Daar was ik best enthousiast over, eindelijk eens iets van GlamGlow proberen! Dit viel me alleen echt heel erg tegen, het deed me qua effect aan een goedkoop product denken en het spul ging enorm rullen met mijn andere skincare. Nee, no way dat ik 40,75 euro aan een (overigens ook nog onhygienisch) potje ga uitgeven.


Zo, dit was mijn anti-haul! Producten die je lekker niet in mijn winkelmandje gaat terugvinden.

Welke producten interesseren jou niet?

7 opmerkingen

 1. Haha, grappig artikel dit. Ik geef ook echt niet om al die Youtuber merch. Alhoewel, ik heb wel het 'Tanya Bakes' boek in huis, van Tanya Burr.. Maar verder geef ik niet zo om al die boeken etc!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig dit! Ik ben het helemaal met je eens over die youtube merchandise, bah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat geniaal! Zo gelijk over die stomme oogschaduwpaletten die je nooit gebruikt op zichzelf, en voor de lol niet over iets anders heen pleurt.. balen. Breng gewoon iets moois uit wat geweldig op zichzelf is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het helemaal met je eens haha! Thanks voor je reactie! x

   Verwijderen
 4. Ik vind vaak make-up van popartiesten niet de moeite waard, vaak zijn ze ook niet zo goed. En met kleding... als het nu een extra goede stof was, maar ik denk dat dat het ook niet is. Glamglow zou dus ook niets voor mij zijn, ik herken het rullen. Dat mag bij zo een duur merk niet gebeuren. Deze skip ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, zo'n artikel had ik nog niet eerder gelezen, origineel! Ik snap je in sommige dingen wel.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!