Mijn favoriete YouTubers + deze video's MOET je gezien hebben

Hiiii allemaal! Als je mij volgt via Instagram weet je wel dat ik een fanatieke YouTube kijker ben. Ik wil vandaag een paar YouTubers en video's met je delen waar ik echt fan van ben! Kleine spoiler: eentje daarvan heb je al vaak voorbij zien komen op mijn Instagram ;-) Lees mee en geniet! Wie weet ontdek je hier je nieuwe favoriete YouTuber!Shane Dawson- Weird side of YouTube

Het is geen geheim: ik ben fan van Shane Dawson. Ik kan echt genieten van zijn video's omdat hij met originele content komt. Ik vind bijna alle video's van hem leuk en grappig (behalve die op vrijdag, omdat die niet van hem zelf zijn). De video hieronder is ZO leuk! Het is een poging van Shane en zijn vriend om ASMR te doen. Ik heb deze video echt al tien keer gekeken en ik blijf het einde zo hilarisch vinden. Momenteel mijn favoriete video op YouTube!


ASMR Darling

Door naar het meisje dat hij bespreekt in zijn video: ASMR Darling. Dit is echt een soort confession, maar ik ben dol op ASMR video's. Ik luister bijna elke avond naar een ASMR video. Sommige mensen vinden dit seksueel, maar ik zie het echt allesbehalve seksueel! Ik vind het super chill en ontspannend om naar geluiden te luisteren als ik niet goed kan slapen. Mijn favoriete ASMR video's zijn van GibiASMR en ASMR Darling. Ik vind de video's van Mascha trouwens ook best goed, maar die zijn (volgens mij) niet met een speciale microfoon opgenomen.


Jachtseizoen- StukTV

Dan naar een recente ontdekking, terwijl de serie al super lang bestaat! Ik kende StukTV eigenlijk niet goed (ik ben laat op de party), maar nu ik jachtseizoen heb ontdekt ben ik verslaafd. Mijn favoriete afleveringen tot nu toe zijn met John van den Heuvel en Fred van Leer. Die laatste is echt hilarisch en dat einde! Zo leuk. Ik raad de serie ook altijd aan aan andere mensen.


In met bed Fred- Fred van Leer

Ik ben wel van de bruggetjes vandaag, want hier is er weer eentje... Bijna elke Nederlandse semi-beroemdheid wil tegenwoordig een eigen YouTube kanaal starten. Om heel eerlijk te zijn vind ik echt niet alle kanalen een succes, maar dat van Fred (overigens wel een echte BN'er) vind ik helemaal geslaagd. Zijn serie in bed met Fred is echt leuk opgezet en het is heerlijk dat mensen daarin weer even 'normaal' worden!


Michael Finch

Uiteraard moet er nog wel een make-up kanaal in dit artikel voorkomen, hallooo.. ik moet niet vergeten waar mijn passie ligt ;-) Sommige kanalen vind ik een beetje saai worden of de uploads zijn heel onregelmatig. Een YouTuber die naar mijn mening echt z'n best doet is Michael Finch (makeupbymichaelfinch). Zijn video's zijn redelijk grof én het is een 'man in make-up' waardoor 'ie misschien niet bij iedereen geliefd is, maar ik ben dol op hem. Zijn reviews zijn 100% EERLIJK en dat mis ik nogal eens bij andere YouTubers.


James Charles- make-over serie

Als laatste wil ik nog een korte serie noemen die helaas alweer voorbij is. Wederom is het van een mannelijke YouTuber, namelijk James Charles. Hij heeft recentelijk een paar make-overs gehad bij verschillende winkels/merken (Ulta, Sephora en MAC) en ik vond dit heel creatief! Echt iets nieuws, ik had het nooit ergens anders al gezien. Het jammere aan James Charles is wel dat hij écht heel snel praat, haha.


Dit zijn momenteel mijn favoriete YouTubers/video's/series! Hopelijk heb je nog een nieuwe ontdekking gedaan via dit artikel.

Wie is jouw favoriete YouTuber en welke video wil je mij aanraden? Laat het me zeker weten! Ik hou van het ontdekken van nieuwe YouTubers :-)

3 opmerkingen

 1. Ik vind de serie van Fred van Leer ook super grappig! Verder heb ik geen hele specifieke favoriete youtuber denk ik..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daaaaaag schaaaaat! Haha, kan zo van hem genieten!

   Verwijderen
 2. Dat filmpje over ASMR is grappig (Ow, she's gonna kill me, hahaha) Ik ga meer kijken van deze YouTuber, hij is leuk!
  Mijn zoon kijkt ook heel vaak naar ASMR video's.De één vind het heel rustgevend en ik krijg er nogal de kriebels van... apart is dat ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!