Make up Factory Dream Eyes mascara review


Zoals jullie misschien weten werk ik voor het merk Make up Factory. Toch wil ik jullie niet helemaal overdonderen met ALLEEN maar reviews over dit merk, maar vandaag wilde ik even een fijn product met jullie delen! Ik heb de Dream Eyes mascara van Make up Factory een tijdje geprobeerd en laat je vandaag graag weten wat ik er van vind.

Make up Factory Dream Eyes mascara - 17,95


Over Make up Factory
Het merk is vrij groot geworden in Duitsland en is nu in Nederland steeds beter verkrijgbaar. Je koopt het bijvoorbeeld bij DA, D.I.O, Etos en bij de schoonheidsspecialist.

Wat Make up Factory zegt over deze mascara:
Mascara voor een verleidelijk doll-lash effect! De Dream Eyes mascara geeft je een indrukwekkende krul en lange, volle wimpers. De borstel zorgt ervoor dat zelfs de kleinste wimpers bereikt worden en creëert onweerstaanbare 'poppenogen'. De mascara maakt gebruik van een unieke mix van natuurlijke oliën en blijft tot wel 10 uur zitten! Geschikt voor gevoelige ogen en veilig voor lensdragers. Vrij van parabenen. Dermatologisch goedgekeurd.


Het borsteltje is kegelvormig en heeft standaard haartjes, dus niet plastic.



Dit is het resultaat. Persoonlijk vind ik het erg mooi! Met een wimperkruller erbij maak je de wimpers nog wat langer, maar de mascara zorgt in ieder geval voor veel volume en wimpers die niet zo erg aan elkaar plakken. Ik vind het vooral prettig dat de mascara goed blijft zitten- hij brokkelt niet af en vlekt niet. Ik ben niet heel lang bezig om het gewenste resultaat te krijgen.


Concluderend ben ik fan van deze mascara! Hij geeft erg veel volume en vlekt niet op mijn aardig vette huid. Aanrader.

Wat vind jij van het resultaat?

6 opmerkingen

  1. Lijkt me een fijne mascara! Prachtige ogen heb je<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi hoor, je foto's ook weer trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed en mooi resultaat. Kom maar op met de reviews van Make up Factory (houd je vooral niet in omdat je er werkt ;-)), ik heb er zelf nog geen producten van en ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrijdag zag ik dit merk bij Muller toen ik in Duitsland was toevallig.. twijfelde nog om iets mee te nemen maar uiteindelijk niet gedaan. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het resultaat super mooi! Wauw zeg, heel mooi. Toen ik Bianca een paar weken geleden tegenkwam zei ze ook al dat ze zo'n fan was van een mascara van Make-up Factory, nu snap ik haar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het effect tegenvallen en vooral de geur van de mascara smerig. Het stinkt enorm.

      Verwijderen

Thanks voor je reactie!