Sans Soucis Illuminating Pearl review (Gel Mask, 24H Care, roller)


Een tijdje geleden is Sans Soucis met de Illuminating Pearl producten uitgekomen. Deze lijn bevat onder andere parelproteïne, matrixyl, hexapeptide en thermaal bronwater. Deze heb ik al een aardig tijdje kunnen testen en ik wil je vandaag graag vertellen wat ik er van vind! Lees je mee?

Illuminating Pearl 24H Care 39,50 euro
Illuminating Pearl Gel Mask 27,95 euro
Sans Soucis quarts roller


Wat is parelproteïne? Het eiwit bevordert de natuurlijke uitstraling van de huid en vermindert lijnen en rimpels. Het ingrediënt stimuleert de elastineproductie en de keratineproductie, versterkt de barrièrefunctie van de huid en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden. Pareleiwit is ook effectief in het voorkomen van overmatige pigmentatie veroorzaakt door UV-stralen.

Over de 24H Care
·         Zorgt voor een jeugdige uitstraling en verstevigt de huid met onmiddellijk én          lange termijn effect
·         Verhoogt de elastine- en collageenproductie van de huid
·         Vermindert zichtbare lijntjes en rimpels
·         Intensiveer de helderheid van de huid en maakt haar glad
·         Vermindert pigmentvlekjes en hun verdere ontwikkeling wordt effectief tegengegaan

Ik moet vast zeggen: ik behoor niet helemaal tot de doelgroep. Ik ben eigenlijk 'te jong', hoewel ik deze lijn best universeel vind qua leeftijd. De crème heeft een hele lekkere geur, smeert goed uit en zorgt voor een stralende huid. Je ziet wel echt dat 'ie een glans aan het gezicht geeft, dus als je daar niet van houdt is het misschien niet zo jouw product. Ik vind het juist een mooie basis voor een matte foundation, omdat het je gezicht wat leven teruggeeft. Mijn huid reageert erg goed op al deze producten! Vanwege het glanzende effect dacht ik niet direct dat ik 'm heel fijn zou vinden, maar al met al vind ik 'm heerlijk. Het is niet mijn favoriete crème van Sans Soucis (komt door mijn vette huidtype), maar staat wel in de top drie.


Over het Gel Masker


·         Bevordert de elasticiteit van de huid door de elastine- en collageenproductie te verhogen
·         Verzacht lijntjes en rimpels en de huid ziet er steviger en gladder uit
·         Vitaliseert de huid door de fijne pareltjes 
·         Zorgt voor een heldere en egale teint
Ik hoop dat er een dag gaat komen dat er geurbeeld wordt uitgevonden, want de geur van dit product is zo geweldig! Echt heel luxe. Dit masker breng je het makkelijkst aan met een plastic spateltje. Op deze manier houd je het product schoon en vrij van bacteriën. Na gebruik voelt mijn huid SUPER zacht en gehydrateerd aan. Dit masker is vrij zuinig in gebruik waardoor je er denk ik vijf tot tien keer mee kunt doen.

Het enige waarvan ik denk 'hmm' zijn de bolletjes, want deze verdwijnen bij mij vrijwel in z'n geheel de gootsteen in. Neemt niet af van de werking, maar toch.



Deze roller is een uniek product omdat je 'm als klant (nog) niet kunt kopen, maar ik wil 'm je toch even laten zien omdat Sans Soucis er wel een behandeling mee doet. Een massage met een rozenkwarts gezichtsroller zou zorgen voor een gezonde tint en verbeterde doorbloeding. Het werkt ook verzachtend. Je kunt 'm in de koelkast plaatsen om zwelling en roodheid tegen te gaan. Ook fijn om een gezichtsolie of crème mee op te brengen. Het zou daarnaast ook een soort helende werking hebben om het van een bepaalde edelsteen is gemaakt, namelijk rozenkwarts. Ik vind het echter zeer lastig te beoordelen wat de toegevoegde waarde daarvan is. Het is denk ik meer waar je zelf in gelooft, maar het product zelf gebruik ik met veel plezier. Ik heb het gevoel dat het mijn huid wat strakker maakt (vooral onder ogen als je wallen hebt), waar ik fan van ben.

Ken jij deze producten al? Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist, dus niet online! Wel kun je meer lezen op sanssoucis.nl.

*Mocht je het (nog) niet weten, ik werk voor Sans Soucis. Dit verandert mijn mening niet.

4 opmerkingen

  1. Wat zou ik die roller nu graag uit de koelkast trekken na 3,5 uur slaap! De andere producten klinken ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn review van de crème komt er ook aan hoor, vind hem zalig -> verklap ik gewoon vast haha ben halverwege de pot maar had liever een emmer(tje) gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super fijn om te horen, ben heeeel benieuwd naar jouw review!

      Verwijderen

Thanks voor je reactie!