Decubal event in het Centraal Ketelhuis + winactie!


Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij het event van Decubal. Sinds ik het merk leerde kennen een paar jaar geleden, heb ik er een bijzonder goede band mee. Een tijdje geleden werd het merk in een nieuw jasje gestoken. Tijd om eens kennis te maken met alle producten én de gezichten achter het merk! Kijk je mee?



 Voorafgaand aan het evenement kon iedereen rustig gaan eten in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Ik was hier nog nooit geweest, maar wat een onwijs leuke locatie is dit! Zeker in de avond is het heel sfeervol en gezellig. Het is dat ik zelf te ver weg woon om hier zomaar naartoe te rijden, maar absoluut een aanrader voor als je in de buurt bent.




Zoals je hierboven wel kunt zien was het eten echt onwijs goed geregeld. En lekker!


Na de introductie mochten we deelnemen aan drie verschillende workshops. Tijdens die workshops werd er iets verteld over alle producten van Decubal. In tegenstelling tot andere merken heeft Decubal niet een MEGA uitgebreide lijn, maar dat hoeft ook niet. De producten zijn lekker no-nonsense en spreken voor zich. Er zijn bijvoorbeeld niet tien verschillende shampoos.


De zaaltjes waren allemaal zo leuk en gezellig! We begonnen bij wash en gingen vervolgens naar face en body. Decubal staat uiteraard bekend om hun fijne producten voor als je een (zeer) droge huid/probleemhuid hebt. We kregen dus ook wat meer te horen over de bijzondere ingrediënten die vaak terugkomen bij het merk. En alles mocht uiteraard getest worden.

Het moge duidelijk zijn dat 'face' mijn favoriete onderdeel is. De dagcrème met SPF15 van Decubal is hier thuis zo geliefd bij ons allemaal! Ook heb ik heel wat peelings versleten, maar deze is helaas uit het assortiment. Zo jammer! Ze zijn wel bezig met een nieuwe scrub. Dit zou echt geweldig zijn aangezien het ontbreken van de scrub toch wel een gemis is voor mij.

 Hierbij nog wat beelden van mijn telefoon:





We kregen nog een goodiebag mee met wat producten van Decubal. Voor mij zaten daar vooral bekende producten in waar ik sowieso blij mee ben. Ik wil Decubal uiteraard erg bedanken voor de super goed geregelde avond!

Ik zou mezelf niet zijn als ik niks voor jullie als lezer probeerde te regelen ;-) VERRASSING! Ik heb ook een tasje voor één van jullie. Omdat ik wil dat het een leuk cadeautje is, verklap ik nog niet wat er in zit.


Wat moet je doen om kans te maken:
- Volg mijn blog via Bloglovin. Dit is een vereiste.
- Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres of je Instagram account zodat ik je een berichtje kan sturen als je hebt gewonnen.

Extra:
- Like de Facebookpagina van Decubal
- Volg mij via Instagram (@irispraatNL)

Succes! Ik kies binnen nu en een week een winnaar/winnares uit.

Kende jij Decubal al? Zo ja, wat is jouw favoriete product?

21 opmerkingen

  1. Oh wat ziet het er tof uit! Super leuk dat je er een winactie aan koppelt.. Ik doe graag mee. Heb nog nooit eerder wat gebruikt van dit merk. Mijn instagram is @suszienl, maar dat wist je wel volgens mij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Decubal is echt heel mooie produkten! Ik hebt ze een tijde gebruikt en die helpt me echt met mijn huid. Echt heel fijne ingrediënten die mijn rosacea niet irriteert en mijn droge huid goed verzorgt.
    Ik gebruik de Vitaal crème, reinigingsmelk en Tonic. En het begint om tijd te woorden om ze opnieuw te kopen.
    ik volg en like Decubal op Facebook, ik volg jou op Bloglovin en Instagram.
    La87@hotmail.se

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Decubal is echt heel mooie produkten! Ik hebt ze een tijde gebruikt en die helpt me echt met mijn huid. Echt heel fijne ingrediënten die mijn rosacea niet irriteert en mijn droge huid goed verzorgt.
    Ik gebruik de Vitaal crème, reinigingsmelk en Tonic. En het begint om tijd te woorden om ze opnieuw te kopen.
    ik volg en like Decubal op Facebook, ik volg jou op Bloglovin en Instagram.
    La87@hotmail.se

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij was het een interessante avond. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar het merk. Ik heb ze wel eens gezien op de Margriet Fair, maar nooit producten geprobeerd. Dus ik wil ze wel winnen.

    Volg je uiteraard op Bloglovin en Instagram. Heb ook de facebookpagina van Decubal geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik volgde jou natuurlijk al op Bloglovin' en Instagram en heb net de Facebookpagina van Decubal even geliked. Decubal is een merk dat mijn ontzettend aanspreekt: wie wil er nou geen mooie en gehydrateerde huid? Ik heb de laatste tijd veel last van zowel onzuiverheden, maar tegelijkertijd ook van hele droge plekken. Ik ga duimen voor een mooie huid��

    Instagram: @dailydaphne.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie winactie! Ik volg je op bloglovin' en instagram. Mijn instagram is donnadiana.nl Succes aan alle deelnemers!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat super leuk ! Ik wil natuurlijk wel even een gokje wagen voor de winactie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat leuk en toffe foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk, ik loot graag mee ken dit merk nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Top dat je dat geregeld hebt! Verrassingen daar ben ik dol op! Ik ken Decubal nog niet, voor mij zal alles nieuw zijn, maar ik ben er erg nieuwsgierig naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ziet er goed uit. Ik heb ooit een bodyscrub van Decubal gehad en die was erg fijn.Ik volgde Decubal dan ook al op Facebook.
    En jouw ook al op Bloglovin & Instagram

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ziet er supergezellig en als een geslaagd event uit! Ik ben echt dol op de producten van Decubal, dus ik waag graag een kansje. Ik stalk je al een tijdje via Bloglovin' en Instagram en heb ook even de FB pagina van Decubal geliked. Hierbij mijn e-mailadres: chelseymeijners@outlook.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ken Decubal nog niet, ben nu wel heel benieuwd geworden en loot graag mee!
    Ik volg, save en love jouw blog op Bloglovin’
    En ik like de Facebookpagina van Decubal.
    Nu maar duimen.....
    Fijn weekend en groeten, Grete Karina
    e-mail: gretekarina@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik kon er ook naartoe, maar voelde mij die dag niet helemaal top. Jammer dat ik het moeten missen, was leuk geweest om je te zien! En ja, ik doe ook graag mee natuurlijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Denk dat dit topproducten zijn, maak dus ook graag een kansje! hilde.vanderelst@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke winactie, ik heb van dit merk wel eens gehoord maar nog geen ervaring mee. ik ben heel erg benieuwd (alle stappen gedaan)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Tof!!! Ik ken Decubal nog helemaal niet, dus ik doe heel graag mee. Ik heb alle stapjes gedaan. @paramara1982

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een vewennerij! :D :D Ik doe graag mee, lijkt me heeerlijk! ;)
    Groetje Ilsiee/wiefiej@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ben groot fan van Decubal, dus ik doe graag mee! :) f.h.evelein@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ziet eruit als een leuk evenement! Ik maak graag kans (:
    Ik heb ook alle extra stappen gedaan.
    xx Jolijn
    Jolijndoelman@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Met Decubal ben ik nog niet bekend, hoewel ik er alleen maar positieve dingen over lees. Ik maak dan ook graag kans. Mijn mail is Sabrina at denklicht punt nl
    Alle stappen zijn gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!