Review: Vichy Liftactiv anti-oxidanten booster


Een tijdje geleden maakte ik kennis met de nieuwe Vichy Liftactiv anti-oxidanten booster. Dit product bevat 15% pure vitamine C en hyaluronzuur- één van mijn favoriete ingrediënten! De booster belooft binnen tien dagen resultaat te geven. Ik heb hem getest en ik laat je vandaag weten wat ik er van vind! Lees mee!

Vichy Liftactiv anti-oxidanten booster- 27,95 euro


Wat Vichy zegt: "De LIFTACTIV Anti-Oxidanten Booster is een 10 daagse kuur en zorgt ervoor dat de huid na 10 dagen jonger en er meer uitgerust uitziet (fijne lijntjes zijn zichtbaar verminderd, de huid is stralender). Dankzij een hoge concentratie van pure Vitamine C (15%) gecombineerd met gefragmenteerd Hyaluronzuur, zorgt de LIFTACTIV Anti-Oxidanten Booster voor een jong uitziende en stralende huid."

Hoe te gebruiken/ingrediënten
Je gebruikt dit product in combinatie met je eigen huidverzorgingsritueel. Je brengt er een paar druppels van op je handen en werkt het in de huid. Het product bevat 11 ingrediënten: water, ascorbic acid (vitamine C), alcohol denat, dipropylene glycol, glycerine, laureth-23 (textuurverbeteraar), neohesperidin dihydrochalcone (zoetstof uit citrusvruchten), sodium hydroxide, tocopherol (vitamine E), hydrolyzed hyaluronic acid (hyaluronzuur), pinus pinaster bark / bud extract (dennenextract).

Het ingrediënt waar ik niet echt iets van snap is neohesperidin dihydrochalcone. Dit wordt vooral in voedsel gebruikt. Verder vind ik het jammer dat er alcohol denat in zit en wel op de derde plaats in de ingrediëntenlijst. Niet geschikt voor een gevoelige huid, denk ik. Er wordt overigens aangeraden om SPF te gebruiken zodra je begint met de booster-kuur.






Textuur/geur
Het product zelf is een beetje oranje-bruin van kleur. Met de pipet kun je op een handige manier doseren. Het smeert op een prettige manier uit, maar blijft wel een beetje plakkerig. Het ruikt niet echt lekker vind ik. De geur is moeilijk te omschrijven. Het doet me ergens wel denken aan sinaasappel, maar dan op een medicijn-achtige manier. Ik hoop dat jullie zo een beetje begrijpen wat ik bedoel ;-) Wat overigens wel grappig is (en raar, maar zo ben ik), ik heb een beetje van het spul geproefd toen ik met mijn lippen over elkaar ging en het smaakt super zoutig. Hahaha. Welkom bij feiten waar je niks aan hebt.

In de test!
Ik ben vrijwel direct na het event begonnen met testen. De eerste dagen ging het totaal niet goed met mijn huid, maar ik denk dat dat met andere factoren te maken heeft (niet super goed slapen en veel aan mijn hoofd). Vooral rond mijn kin kreeg ik ineens onzuiverheden terwijl ik dat normaal nooit heb. Ik ben toen even gestopt en weer opnieuw begonnen.

Na een beetje experimenteren merk ik dat dit product het best werkt in combinatie met de Vichy peeling en de Vichy Mineral 89. Dat is een vrij prijzige combinatie (en peelen en boosten moet je niet té vaak samen doen), maar het werkt wel. Dankzij deze combinatie krijg je een gezond uitziende gloed op je gezicht. Zelfs na een slechte nacht vond ik mijn huid er best 'plump' uit zien.


Wat vind ik er nu van?
Ja, fijn! Ik moet zeggen dat ik dit wel een duur product vind. Voor 27,95 euro krijg je slechts 10ml product terug. Je kunt daar denk ik zeker 3-4 keer een tiendaagse kuur mee doen, maar alsnog is het niet niks. Ik zie de werking persoonlijk wel terug en kan het dus zeker aanraden. Toch zou ik zelf waarschijnlijk eerder investeren in een crème (bijvoorbeeld Neovadiol of Mineral89) waar je langer plezier van hebt.

EDIT: in een comment van Annette zag ik dat het product één maand houdbaar is. In theorie kun je er alsnog wel drie tot vier weken mee doen, maar dus wel aan één stuk! Ik blijf daardoor zeker bij mijn mening dat ik zelf eerder in een crème zou investeren die langer meegaat.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Liftactiv booster?

7 opmerkingen

  1. Oh nóg jonger uitzien! Ik word nu al 8 jaar jonger geschat �� Is wel jammer dat het een kuur is. Hoe lang is het effect dan zichtbaar? Hoe vaak moet je zo'n kuur doen..? Ik heb denk ik liever dingen die ik elke dag kan gebruiken. Ik vind SPF vooral heel belangrijk tegen huidveroudering en exfoileren helpt wel aardig bij m'n kinpuistjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, misschien heb jij een creme VOOR huidveroudering nodig :D? Ik vind het effect zichtbaar tot wanneer je ermee stopt. Zoals bij elk product (helaas).

      Verwijderen
  2. Het product is maar een maand houdbaar :) dus je kunt er helaas niet 3/4 keer mee doen dan is hij al helemaal 'verrot' hahaha zei die dame ook hij gaat stinken en oxideren, je kan hem helaas niet bewaren dus lekker opmaken die handel. Ik heb hem bijna leeg dus mijn review komt binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooh goed dat je het zegt! Ga ik even een aanpassing doen, dat verandert de zaak ;-)

      Verwijderen
  3. Ik denk dat ik ook voor een creme zou gaan maar toch maakt dit product me op de één of andere manier wel nieuwsgierig. Alleen als het echt zo is wat Annette zegt dan vind ik het heulemaal duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje wat een geld, als het perfect werkt is het natuurlijk prima. Maar ik ben niet overtuigd :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks voor je reactie! Ik zou zelf ook eerder voor een ander product gaan denk ik :-)

      Verwijderen

Thanks voor je reactie!